cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Arkadaşlar Acil Yardım Edin

(Topic created on: 02-05-2025 06:31 PM)
204 Views
İsmailalkis
Active Level 1
Options
Tabletler

Biz 7 8 ay önce galaxy tab a9 plus tablet aldık ve dün çalışıyordu şarjı biraz vardı bugün baktığımda ise çalışmıyor şarja takıyorum hiçbir şey yok sadece siyah ekran 1 saattir şarjda açmayada çalıştım hiçbir şey yok ne yapmalıyım acil söylermisiniz tablet açılmıyor servise mi göndermem lazım ne yapmalıyım lütfen yardım edin

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Güç tuşuna ses kısma tuşuna ikisine birden aynı anda 10 saniye kadar basılı tutun düzelmezse güç tuşuna ses arttırma tuşlarına ikisine birden En az 10 saniye aynı anda basılı tutun yeni açılmazsa Güç tuşu ses arttırma ses kısma üçünü birden aynı anda en az 10 saniye boyunca basılı tutun yine açılmazsa servise gidin

View solution in context

21 Comments
Tabletler
Hocam ekranı tft olduğ için şarja takınca ekrandan ışık geliyormu
0 Likes
İsmailalkis
Active Level 1
Tabletler
Hayır hiç birşey yok ışık falan gelmiyor ne yapmalıyım
0 Likes
Tabletler
Hocam en son dün kullandım dediniz tableti en son bıraktığınızda şarjı dolumuydu
0 Likes
İsmailalkis
Active Level 1
Tabletler
% 40 seviyelerindeydi
0 Likes
Tabletler
%40 kendi kendine hızlı bir şekilde bitecek bir miktar değil tabletin bataryasında veya ana kartta sorun olabilir garantiye veya teknik servise gönderin
0 Likes
İsmailalkis
Active Level 1
Tabletler
Aliağada oturuyorum burada orjinal samsung teknik servis yok buradaki teknik servislere versem sıkıntı olurmu yoksa İzmire kadar gitmem lazım
0 Likes
Spaweix
Active Level 6
Tabletler
En mantıklı durum servise göndermek yani acilmiyorsa devrelerinde bir sıkıntı vardır.
0 Likes
İsmailalkis
Active Level 1
Tabletler
Servise göndermeden yapabileceğim birşey varmı acaba
0 Likes
Spaweix
Active Level 6
Tabletler
Yok, durumu daha kötü bir hale getirme ihtimali var garantisi varsa götür çünkü bazı yaptığın şeyler cihazı garanti kapsamından çıkarabilir.
0 Likes