cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Acil yardım

(Topic created on: 06-05-2023 01:55 PM)
cihazsorma
Active Level 7
Options
Tabletler

Tableti açtım şarjdan çıkardım android en son sürüme optimize edilmemiş ekran hassasiyeti yavaşlayabilir gibi bişe dedi güncellemede en son sürüm ama

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Tabletler

Tamam tableti dilersen sıfırla yüklediğin bir uygulamadan olabilir. Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır.

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Ahmet_S23
Active Level 8
Tabletler

orjinal şarj aleti kullan,  bu uyarı  ekranda hangi bölümde  hangi işlem sırasında çıkıyor yaz ,  tablet modelini de yaz  bütün bilgileri yazman lazım.   dilersen hata rsaporu  gönderebilirsin. 

0 Likes
cihazsorma
Active Level 7
Tabletler
Orjinal kutudan çıkmış şarj samsung s7 fe smt 733 model
0 Likes
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Tabletler

Tamam tableti dilersen sıfırla yüklediğin bir uygulamadan olabilir. Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır.

0 Likes
cihazsorma
Active Level 7
Tabletler
Normal ana ekranda
0 Likes