cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Acil yardım eder misiniz?

(Topic created on: 03-04-2023 01:00 AM)
Muhammed_S7_FE
Active Level 4
Options
Tabletler
Esselâmualeyküm hayırlı günler diliyorum arkadaşlar. Hafıza kartı görünmüyor! Samsung Tab S6 LTE (P-617) cihazıma, 512 GB PRO PLUS mavi renkli hafıza kartını taktım. Bir kaç gün sorunsuz kullandım, az önce tabletime takılı olan kartımı dosyalarıma girerek biçimlendirdim ve sağlıklı bir şekilde çıkarttım. Az bekledim ve tekrar taktım şu an kartım görünmüyor ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz? Bu sorun biçimlendirme yaptıktan sonra ortaya çıktı. Cihazla alakalı bir sorun yok çünkü başka bir Samsung cihaza da taktım ve maalesef kartın takılı olduğu görünmüyor. Adıyaman'a dönmeden bu sorunu çözmem lazım çok ihtiyacım var bu karta!..

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tabletler

Tabletinde farklı bir hafıza kartı dene onu görürse hafıza kartı ile ilgili bir durum olabilir aldığın yer ile görüşmen lazım onu da görmezse yedekle bi sıfırla devam ederse servise ver cihazı 

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Tabletler
Bilgisayara takıp Fat32 olarak yeniden formatlar mısın ?
0 Likes
Solution
Tabletler

Tabletinde farklı bir hafıza kartı dene onu görürse hafıza kartı ile ilgili bir durum olabilir aldığın yer ile görüşmen lazım onu da görmezse yedekle bi sıfırla devam ederse servise ver cihazı 

0 Likes