Resolved! Solved

Original topic:

12000 civarı f/p tablet önerisi

(Topic created on: 05-21-2025 11:15 AM)
75 Views
Sm21fe
Active Level 7
Options
Tabletler

Ne alinabilir akici olsun ders islerinde kullanilacak

16 Comments
kHell
Active Level 9
Tabletler
nasıl iphonecular samsunga önyargı ile bakiyosa siz de aynısını yapıyorsunuz. Huawei kullanan xiaomi kullanan arkadaşlarım var hic de bir sorunları yok
0 Likes
Tabletler
Aynı şekilde benim de arkadaşlarım, yakınlarım var kullanan (telefon olarak). Hiçbiri memnun olmadı kamerasından, hele ki ön kamerasından vesaire. Ya Samsung S serisine yöneldiler ya da iPhone alan da oldu; ama bu zamana kadar bir tane iyi diyenini görmedim, tabii telefonu oyun oynamak için kullanan çocuklar hariç.
kHell
Active Level 9
Tabletler
A35 kullanan biridi xiaomi 14le kiyaslasa Samsung memnun olmaz kamerasından, redmi12 kullanan birisi ya da poco 6 falan kullanan birisi s24le kiyaslasa xiaomi kullanan memnun olmaz. Şu kıyaslama işinde artık taraf tutmak yerine düzgünce eleştirmek lazım. Xiaomi telefon kullanan arkadaşım yok ama tabletini kullananlar gayet memnun
0 Likes
Tabletler
Söylersin senin dediğin 2015 li yıllarda kaldı. Artık tüm markaların mağazası var garantisi var teknik servisi var gidersin muhattap bulursun. Artı diğer markaların 2 yıl sonra kastığını nereden çıkardın kullandın mı hepsini ?
0 Likes
Solution
thatS25
Expert Level 3
Tabletler
Başlığı okur okumaz S9FE dedim.Ders calisiyorum bu cihazda,Samsung Notes'un hızı,PDF açabilmesi,diğer Samsung'lar ile bağlantısı EŞSİZ.
Yazılım güncelleme desteği,Uzun pil ömrü,Kutudan S-Pen çıkması da cabası.
Solution
rcparda
Active Level 8
Tabletler
Huawei matepad 11.5s papermatte al kesinlikle. 144 hz 2.8 k aşırı derecede süper ekran. Klavyesi kalemi içinde fiyatına göre süper bir cihaz
Solution
nanika
Active Level 4
Tabletler
Honor pad 9 12inc sevgilimr aldım. Koruyucu kılıf ve dahili şarjlı klavyesi ile geliyor. Ekran kalitesi çok iyi ve büyük. Okulda sürekki olarak kulkanıyor. Tavsiye ederim kesinlikle.