cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şarj olma ile ilgili sorun

(Topic created on: 11-29-2024 11:19 PM)
392 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Tabletler

Merhaba. Samsung Galaxy tab s9fe 10.9 model tableti 15 vat orijinal Samsung şarj cihazı ile şarj ediyorum. Şarj ettiğim bu şarj cihazı kullandığım Samsung markalı telefonumun kutusundan çıkan şarj cihazı. S20fe telefonumun kutusundan çıkan şarj bu. Bu şarj cihazı ile telefonumu şarj ederken şarj olma konusunda bir sorun çıkmıyor normal bir şekilde hızlı doluyor. Aynı şarj cihazı ile Tabletimi doldurmaya çalıştığımda yavaş doluyor tablet ve bazenleri de bu fotoğrafta gördüğünüz gibi şarj olma yüzdesinin altında böyle bir sarı üçgen Bir de kablo işareti çıkıyor bu neden oluyor tablette mi sorun var şarj cihazında mı? Tableti şarj olurken Tamamen açık hızlı şarj özelliğini kapatıp baştan açtığımda sorun çözülüyor.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tabletler
Uymuyor derken sokette arıza olabilir ya da tıkanıklık vs dolayı temas etmeyebilir Önce girişi iyice bir temizle başka bir şarj aletiyle dene

Bu arada sen nasılsın, naptın durumlar iyi mi ?

View solution in context

10 Comments
photoprm112
Active Level 3
Tabletler
Telefonda bu simge yok ise tabletin şarj soketi kirli veya arızalı olabilir diye düşünüyorum
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Sorun şarj aletinde mi tablette mi çözemiyorum çünkü mesela her zaman tamamen kapalıyken şarj ederim Ben telefon ve Tabletimi Bu şekilde bir sorun ile karşılaştığım zaman tableti şarjdan çekip baştan taktığım zaman bu işaret gidiyor yavaş dolmaya devam ederse bile bu işaret gidiyor veya bu işaret varken yine veya yavaş doluyorken tableti açıp şarj olma esnasında hızlı şarj özelliğini kapatıp baştan açınca sorun çözüle de biliyor çözülmeye de biliyor aynı şekilde çözülmezse yavaş dolmaya devam etse bile yine o işaret gidiyor atıyorum 5 defa şarj etme ile maksimum 2 defasında hızlı doluyor 3 defasında yavaş doluyor yani genellikle yavaş doluyor tablet hızlı dolduğu zamanlarda az oluyor şimdi düşünüyorum Eğer tabletin şarj soketi arızalıysa O zaman niye hızlı dolduğu zamanlar oluyor bu benim aklıma yazılımsal bir sorun olabilir ihtimalini getiriyor şarj aleti ile ilgili kafamı kurcalayan bir detay ise Kabloda küçük minik çatlaklar var o bu sorunu tetikliyor olabilir diye düşünüyorum bazen de ama telefonu şarj ederken bu şarj cihazıyla Herhangi bir sorun oluşmuyor sadece tek bir defa telefon ile ilgili sorun oldu tabletteki ile aynı sayılır O da o da dediğim gibi tek bir defa oldu yani tablette neredeyse çoğunlukla oluyor anlamadım ben de bu işten bir iş şarj soketi kirli değil temiz kullanıyorum Her zaman ama biraz sanki de Sorunun kaynağı tabletten gibi me de geliyor Çünkü şarj aletinde sorun olsa telefonu şarj ederken de bu tarz sorunlarla karşılaşırdım yani değil mi
0 Likes
Bekir_S22-S24
Active Level 6
Tabletler
Tabletiniz 45 watt’a kadar şarj desteği sunuyor bu yüzden 15 veya 25 watt gibi düşük adaptörler tableti yavaş şarj edebilir ya da yetersiz kalabilir en uygun tercih 25 ile 45 watt arasında bir adaptör olacaktır eğer bu güçte bir adaptör kullandığınız halde sorun devam ediyorsa problem muhtemelen adaptörde değil şarj kablosunda ya da tabletin şarj soketinde olabilir bu durumda teknik bir kontrol yaptırmanız faydalı olur

Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Tabletler
Giriş uymuyor Ahmet temassızlık var
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Telefona Tablete giren kısmı hem kablonun hem de cihazlarım type-c ama aynı
0 Likes
Solution
Tabletler
Uymuyor derken sokette arıza olabilir ya da tıkanıklık vs dolayı temas etmeyebilir Önce girişi iyice bir temizle başka bir şarj aletiyle dene

Bu arada sen nasılsın, naptın durumlar iyi mi ?
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Sağol iyiyim abi sen nasılsın
Tabletler
Allah'a şükür Hesabı kapamışsın merak ettim dm de kapalı şu an İyi olduğuna sevindim Açılınca konuşuruz inşallah 😊