Original topic:

Şarj adaptörü ısınma sorunu

(Topic created on: 08-18-2025 07:33 PM)
441 Views
nebilim31
Active Level 3
Options
Tabletler

Samsung tab s10 fe tabletime 45w sarj adaptörü aldım trendyoldan biraz şarj ettikten sonra kontrol ettim cihaz degil ama adaptör aşırı ısınmıstı yanık kokusu geliyordu neredeyse patlayacak gibiydi korktum ve çektim tableti bugün aldım ve ilk sarj edişim sizce ilk olduğu için mi böyleydi korkmalı ısım?

9 Comments
Tabletler
Fazla ısınması normal ama yanık kokusu geldiyse bilemiyorum
nebilim31
Active Level 3
Tabletler
Sonradan düzelirim sizce yoksa iade etmelimiyim veya hızlı sarj ozelligini kapasam olurmu
0 Likes
priv
Active Level 10
Tabletler
İade edin bence. O işin şakası olmaz. Spigen ya da Mcdodo dan tercih etmeye çalışın.
nebilim31
Active Level 3
Tabletler
Arastırdım ilk sarjda aşırı ısınma normal diyenler var ama yinede yanık kokusunu bilemedim kutudan cıkan kabloyu kullanıyorum eger satın almam gerekirse yeniden Kac wattlık almalıyım
priv
Active Level 10
Tabletler
Yine 45watt alacaksınız.
nebilim31
Active Level 3
Tabletler
Tamam öneriniz icin tesekkurler
smels
Active Level 7
Tabletler
Trendyolda neyin ne olduğu belli değil. Mümkünse sitenin kendisinin sattığı ürünleri almak lazım yok site satmıyorsa puanı yüksek yorumları da çoğunlukla iyi olan satıcıları tercih etmek gerekir özellikle elektronik tarafında çok sahtekarlık dönüyor. Ya kendi orijinal adaptörü ya da spigen markanın adaptörünü al tablet 45W destekliyor orada problem yok
nebilim31
Active Level 3
Tabletler
Tamam o oneriniz İcin teswkkurler
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Tabletler
Isınması normal mümkün olduğunca yavaş şarjı kullanın hem adaptör hem de cihaz sağlığı için