cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şarjım çabuk bitiyor

(Topic created on: 09-02-2021 10:29 PM)
667 Views
verdaisilll
Active Level 8
Options
Tabletler

Merhaba arkadaşlar sm-t290 tabletimin şarjı çabuk gidiyor 5100 mAh batarya var tablette eskiden böyle değildi, hatta sabah şaejım iyi gidiyordu yeni başladı problem batarystı resetlemem mi lazım yoksa cihazı komple mi değiştireyim? Membersta pil sağlığı iyi yazıyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Kardeşim

Size tavsiyem cihazınızı en yakın servise götürün veya Samsung Tutor uygulamasından canlı destek alın.

*Samsung Tutor Galaxy Store den indirin.

Teşekkürler:)

View solution in context

17 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Kardeşim

Size tavsiyem cihazınızı en yakın servise götürün veya Samsung Tutor uygulamasından canlı destek alın.

*Samsung Tutor Galaxy Store den indirin.

Teşekkürler:)
verdaisilll
Active Level 8
Tabletler
O nasıl bir uygulama?
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Canlı bir şekilde görüntülü bir şekilde destek hattı İnternet üzerinden yapabileceğin denemen de fayda var olmazsa dediğim gibi cihazı servise götür
verdaisilll
Active Level 8
Tabletler
Annem izin vermiyor öyle şeylere, 😄 ve ben bataryayı resetleyim düzelir belki sorun inşallah
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Daha evvel yaptın mı batarya resetleme? Yaptıysan ise yaramıyor ki aynı durumu yaşıyorsun. :)))))))
verdaisilll
Active Level 8
Tabletler
Hiç yapmadım. Şey bi de pk xd diye emir oyun var 2 saat oynadım oyunu o oyundan da kaynaklanabilir mi bi de bazen şarjda oynuyorum. Ssdeki gibi. Eğer bataryayı resetlersem ve düzenli bir şekilde kullanırsam sorunum çözülür mü? Screenshot_20210902-224116_Device care.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Şarj da kullanman cihazın piline zarar verir birde oyun oynaman ekstra zarar neden olur.
verdaisilll
Active Level 8
Tabletler
Pekii eğer şarjda oynamazsam ve oyuna çok fazla girmezsem düzelir mı sorun?
0 Likes
verdaisilll
Active Level 8
Tabletler
Bir de tablete gün içinde çok fazla bakıyorum o da etki etmiş midir tablete?
0 Likes