Original topic:

İpad a16 vs s10 fe

(Topic created on: 04-17-2026 12:08 PM)
416 Views
S23FeGlazzer
Active Level 6
Options
Tabletler

Öğrenciyim uzun ömürlü batarya performansı iyi bir cihaz arıyorum beni 7+ yıl götürse yeter 

27 Comments
Tabletler
Bunu Al 1776417492075.jpg
0 Likes
mdlatiff
Active Level 10
Tabletler
Bu sayfaya nerden giriyorsunuz
Tabletler
Googleden
0 Likes
mdlatiff
Active Level 10
Tabletler
Ne yazıyorsunuz mesela s25fe android gunceleme mi
0 Likes
Tabletler
Bunu yaz1776431098931.jpg
0 Likes
Tabletler
S25fe1776431150725.jpg
0 Likes
Mariiooo
Active Level 1
Tabletler
Bende S10 Fe var çoğu arkadaşımda A16 var kesinlikle s10fe öneririm zaten A16 ya gelen yeni gelen güncellemeden sonra batırdılar.Ekranın altı bomboş kalemle vurunca tak tak ses çıkıyo.Ayrıca kaleminde tuş yok ben bunu en buyuk eksikligi görüyorum.

Eğer S10Fe alırsan zaten kılıf alırsın.Sana önerirsem kalem kılıfları var onu alabilirsin S pen biraz küçük kalıyo kesinlikle İpad in kalemine göre o bunu biraz giderir. Birde kesinlikle hemen uç al çok hızlı eriyolar tabi kalemi ne kadar kullandigina gore degisir ama S pen titanyum uç alırsan güzel olabilir.
0 Likes
S23FeGlazzer
Active Level 6
Tabletler
Tavsiye için teşekkür ederim bu modelin plus halinin ekran boyutu harici bir farkı varmı yoksa normal fe modeli işimi görürmü max yapacağım bi yana yt videosu diğer yana kaynak kitap atıp çözmek olur çoğunluk soru çözümü izlemeye kullanıcam bende şuan a9 + var ama ekran dokunmatiği arızalı ve şarzı çok çabuk bitiyor pil ömrü nasıl senin cihazın
0 Likes
Mariiooo
Active Level 1
Tabletler
Bende öğrenciyim dediğin gibi o amac icin kullaniyorum işte yana kaynak kitap.Yani bende başta çok duşundum çünkü bence biri küçük biride çok buyuk.Ben şuan pişman degilim normal kullaniyorum. Zaten iki tabletin tum ozellikleri ayni sadece plus buyuk ekran.Plus mı normalmi diye sorarsan sana kalmış git bi teknosaya falan incele eline al falan öyle daha iyi anlarsın ama ikisininde bi farkı yok yani
0 Likes