cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung 65 Q95T duvar asma aparatları

(Topic created on: 02-21-2021 12:56 AM)
487 Views
efresiyab
Beginner Level 3
Options
TV

Kurulum daha yeni 18.02.2021 Perşembe yapıldı ,  samsung QE 65 Q95TATXTK  type no: QE65Q95TA bilerek koduna ve type no kadar yazıyorum kurulum daha çok yeni bu kadar pahalı tv alırken arka yüzeyi  duvara sıfır montaj diye özendirilerek satılan bu ürün tamam çok güzel alıyoruz samsung tr kendi sitesinde bile ekipmanlar arasında duvar montaj kitleri yazmasına rağmen 18500 Tl ücreti samsung servis bana diyor ki içinde duvar askı aparatları çıkmıyor siz 900 tl vererek alıyorsunuz diyor samsung com tr bu ürün incelemesinde  web sayfası üzerinden buna bilgi kirliliği denir . Çünkü ben ürünü aldığım Teknosa da ki samsung satıcı dahi duvar askı aparatları içerisinden çıkıyor diye ürün satıldı şimdi kurulum yapan servis çıkmıyor diyor  inanın bu nasıl bir bilgi kirliliğidir bu model ve ürün samsung com tr sayfasında 

65" Q95T QLED Smart 4K TV

QE65Q95TATXTK

• Mini Duvar Monte Desteği Evet 

• Vesa Duvar Monte Desteği Evet 
  • Samsung com tr ürün ile ilgili ana sayfadan alınmıştır mağduriyetimin giderilmesini istiyorum, aksi halde web sayfasındaki bu modele istinaden eklerde gösterilen ürünler olmadığı yada düzgün bilgilendirilmeden ürün satıldığı için ayıplı ürün  iadesine gideceğim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba efresiyab,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konunun detaylı incelenebilmesi için tarafımıza aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba efresiyab,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konunun detaylı incelenebilmesi için tarafımıza aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes