cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şikayet

(Topic created on: 07-29-2022 11:19 AM)
Murat Özkara
Beginner Level 2
Options
TV

Merhaba, Samsung televizyon olarak 65qn700bxtk Model ürün satın almıştım bu ürün 4-5 ay geçti ve yeşil ekran ve titreme sorunu verdi. Konu hakkında ürünümü servise gönderdim ve bana 1 ay gibi uzun süre oyalayıp 183 gün geçtiği için değişim yapamadıklarını onarımın uygun ve zorunlu olduğu iletildi benim uzun çabalarım yetersiz kaldı ve onarımı mecburen kabul ettirdiler. Konu ile ilgilenen Samsung Çözüm Merkezinden mehmet bey bana inanılmaz şekilde gecikmeli dönüş yapıp günde çözüm ekibini 5-6 kez aramamdan sonra ancak 2 gün sonra dönüş yapıyordu. Ve kimi arasam bilgi veremediğini konunun takipçisi o olduğu için sadece onun bilgilere ulaşıp bilgi vereceğini söyleyip aramalarımda yardımcı olmadılar bu süreçte Samsung Çözüm ekibiyle iletişim ve bilgi almada fazlaca sorunlar yaşadım. Sonraki süreçte bana onarım demelerine rağmen ürünün paneli değişmek zorunda ve onarım yapılacak dediler. Paneli tedarik edemediler. Allah büyük ürünün değişimi onaylandı ve raporu aldım. Bana o rapora istinaden değişim yapacaklarını ama muadil cihazın bana önerdikleri cihazın ellerinde benim cihazımdan daha düşük ses özelliği olduğunu bugün öğrendim ve bana yine eksik ve yanlış bilgilendirme yapıldı. Bunu yapan kişi Memet bey in kendisidir. Samsung çözüm Ekibi yetkilisi. Benim arızalanan cihazımda Ots + özelliği vardı ama bana değişim onayladıkları cihazda ots Lite özelliği var 4.2.2 ses özelliği yeni cihazda 4.2 sadece. Bu konu hakkında Samsung Markasından sorunumun çok uzun süredir çözümünün uzatıldığını ve sarkıtıldığını belirtmek istiyorum. Çözüm Ekibi müşterilerine yardımcı olmuyor geçiştirme yapıyor. Yetkili olan sorunumu çözecek bir birim yetkilisinin acil tarafıma dönüş yapmasını istiyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Murat Özkara,

Konu ile ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizinle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
TV
Hocam mağdur edildiğinizi düşünüyorsanız Tüketici hakem heyetine başvurabilir, yasal haklarınızı kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim, iyi günler dilerim.
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Murat Özkara,

Konu ile ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizinle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes