cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Smartview Tv yansıtma

(Topic created on: 10-01-2024 08:00 PM)
250 Views
Serhqt001
Active Level 1
Options
Smart Things

Merhaba arkadaşlar televizyonumda wireless display özelliği var s24 ultra kullanıyorum smartview e giriyorum tv gözüküyor tıklıyorum ve telefon bağlanmak için wifiyi kapatıyor otomatik ancak böyle oluncada tvye bağlanmıyor ilk sefer bağlandı ama artık olmuyor bi çözümü var mıdır wifi kapandığı için bağlanmıyor.Farklı telefonlarla bağlanabiliyorum onlar wifi kapatmıyor

14 Comments
Serhqt001
Active Level 1
Smart Things
Yok bu tvde sadece widi özelliği var vestellerde kronik sonradan akılsızlaşıyor zaten bu yüzden farklı bi tv aldım
0 Likes
stony_hearted
Expert Level 5
Smart Things
bende m12 var ve ilkinde bağlanmıyor,sonra wifi kapatıp tekrar bağlanınca oluyor,şifre isteyince girmeden yapıyorum bunu.Benim tv de vestel
0 Likes
Serhqt001
Active Level 1
Smart Things
Yok deniyorum olmuyor
stony_hearted
Expert Level 5
Smart Things
smartwiev'in depolama verisini silmeyi dene,olmazsa teknik servise ver bakılsın.

ayarlar > uygulamalar > alt sağdaki üç çizgiye tıkla > sistem dosyalarını göster yap > smartwiev yazıp tıkla ve depolama verisini silip,cihazın ön bellek temizliğini yapıp cihazı yeniden baslat.
0 Likes
Serhqt001
Active Level 1
Smart Things
Neyse arkadaşlar sanırım hallettim ağ ayarlarını falan sıfırladım kurcaladım baya oldu galiba şuan bikaç deneme yaptım oluyor umarım yarın bozulmaz tekrar :)
0 Likes