cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Smartview Tv yansıtma

(Topic created on: 10-01-2024 08:00 PM)
246 Views
Serhqt001
Active Level 1
Options
Smart Things

Merhaba arkadaşlar televizyonumda wireless display özelliği var s24 ultra kullanıyorum smartview e giriyorum tv gözüküyor tıklıyorum ve telefon bağlanmak için wifiyi kapatıyor otomatik ancak böyle oluncada tvye bağlanmıyor ilk sefer bağlandı ama artık olmuyor bi çözümü var mıdır wifi kapandığı için bağlanmıyor.Farklı telefonlarla bağlanabiliyorum onlar wifi kapatmıyor

14 Comments
Budadoruk
Active Level 5
Smart Things
Televizyonunuz hangi marka?
0 Likes
Serhqt001
Active Level 1
Smart Things
Vestel ancak sorun tvde değil çünkü diğer telefonlarla yansıtma işlemi yapabiliyorum sorun telefonun wifiyi geçici olarak kapatmak istemesi sonuçta wifi üzerinden bağlantı yapılacak
0 Likes
Budadoruk
Active Level 5
Smart Things
Samsung smartview yanlızca LG ve Samsung marka televizyonları destekler. Vestel gibi markalara bağlanmakta zorluk yaşatabilir.
0 Likes
Serhqt001
Active Level 1
Smart Things
Evet farklı bir televizyonum var onda çalışıyor ancak ben kendi odamdakine bağlayamıyorum ama ilk denediğimde oldu şuan olmuyor anlam veremedim
0 Likes
Budadoruk
Active Level 5
Smart Things
Telefonunuzda smartview i açın ve ardından yukarıdaki 3 noktadan ayarlara gidin
Sonra smartview hakkında kısmını açın ve oradan sağ yukarıdaki ünlem butonuna tıklayın ve uygulamanın verilerini silip tekrar bağlanmayı deneyin
0 Likes
Serhqt001
Active Level 1
Smart Things
Yok maalesef denedim şimdi olmuyor tekrar wifi kapatıo reddetsen zaten bağlanmıo kabul edincede kapatınca bağlanmıyor şaka gibi
0 Likes
Budadoruk
Active Level 5
Smart Things
Televizyonunuz hangi işletimini kullanıyor
0 Likes
Serhqt001
Active Level 1
Smart Things
Android sistemi ancak biraz eski uygulama falan yüklenmiyor
0 Likes
Budadoruk
Active Level 5
Smart Things
Google home uygulaması üzerinden ekran yansıtmaya çalışın. Bendede android tv var oradan yansıtınca oluyor.
0 Likes