cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Smarttag2 çalışmama sorunu

(Topic created on: 08-18-2024 08:57 PM)
97 Views
YusufAydemir
Active Level 6
Options
Smart Things

Merhaba arkadaşlar.

Smarttag2 kullanıyorum araba için. Ayın ikisinden sonra pil yeterli gözükmesine rağmen konum görülmemeye başladı. Cihaz dan hiçbir ses gelmiyor pilini değiştirdim yine aynı. Bozulup bozulmadığı dan nasıl emin olabilirim? Garantisi oluyor mu bu cihazların? Cihazı sıfırlamaya vs çalıştım ama cihazda hiçbir tepki yok. Dibinde olmama rağmen yakınınızda değil diyor cihazı algılamıyor.

image

7 Comments
Doğukan
Active Level 5
Smart Things
Butona bastığınızda ses gelmesi lazım geliyorsa çalışıyordur.
YusufAydemir
Active Level 6
Smart Things
Hiç ses gelmiyor resetleme vs denediğimde de ses gelmiyor maalesef. Pili de değiştirdim yine aynı.
Elomelo
Active Level 7
Smart Things
Geçmiş olsun kardeşim. Profilimde aynı sıkıntıyı ve samsungun tutumunu görebilirsin. Geç kalmadan tüketici hakem heyetine başvurmanı öneririm
YusufAydemir
Active Level 6
Smart Things
Teşekkürler. O zaman cihaz gitti. Kendi kendine darbe su vs. almadan nasıl bozuldu onu anlayamadım.
0 Likes
Elomelo
Active Level 7
Smart Things
Tahminimce kronik bi sıkıntı. Ve sürekli beni bulduğunu düşünüyordum ama başkasını da buluyormuş demek ki 😂
YusufAydemir
Active Level 6
Smart Things
İnternette araştırdığım da güncelleme yarım kalınca felan oluyor diyorlar ama güncelleme felan da yoktu bir anda gitti cihaz. Düzgün bir alternatifi de yok cihazın.
0 Likes
Elomelo
Active Level 7
Smart Things
Malesef. Benimki de kullanımda gitti. Anahtarımdaki cihazdı ve şansıma anahtarımı kaybetmeden (çok **bleep** kaybederim) **bleep** ettim çalışmadığını. Anahtarımda bavulumda ve kedimde kullanıyorum şuan ve diken üstündeyim bozulmamaları için. Özellikle kedimin boynundaki çok önemli. Bir de o eski cihazdan. Yenisi bence kediye takmak için pek uygun değil. Bozulursa ikinci el ya da çok yüksek fiyatlara almak durumundayım. İkinci elleri bile yeni seriden daha pahalı nerdeyse 🤦🏻‍♀️