Original topic:

Samsung Health Rekorları Bekliyoruz: Sizin Günlük Adım Rekorunuz Kaç? 👟

(Topic created on: 02-26-2026 12:56 AM)
543 Views
Cagan_S25FE
Active Level 9
Options
Smart Things

Selamlar Samsung topluluğu! 🏃‍♂️💨

​Cebimizde taşıdığımız o küçük teknoloji, gün sonunda bize ne kadar hareketli olduğumuzu kanıtlarla gösteriyor. Samsung Health'in 'Birlikte' (Together) kısmındaki global mücadeleler bir yana, bazen kendi sınırlarımızı zorlamak bambaşka bir keyif!

🎯 Adım Dünyasında Neler Oluyor?

• Global Hedef: Samsung'un düzenlediği Fit India Walk-a-thon '26 gibi global etkinliklerde 30 günde 200.000 adım barajını geçenlere sürpriz hediyeler (Galaxy Watch Ultra gibi!) veriliyor.
  • Günlük Maraton: Normal bir kullanıcı için günde 10.000 adım altın kural kabul edilse de, bazı Members kullanıcılarının günde 40.000 - 60.000 adımları zorladığını biliyoruz!

💡 Küçük Bir İpucu

​Eğer adımlarınızın eksik sayıldığını düşünüyorsanız, Samsung Health içinden 'Görüntülenecek adım verilerini seçin' kısmından 'Tüm adımlar'ı işaretlediğinizden emin olun. Böylece telefon ve saatinizdeki veriler birleşerek gerçek rekorunuzu ortaya çıkarır!

Sıra Sizde! 👇

Bugüne kadar Samsung Health ekranında gördüğünüz en yüksek günlük adım sayısı kaçtı? Rekorunu kanıtlamak isteyenleri ekran görüntüleriyle yoruma bekliyorum! Bakalım topluluğun en 'hareketli' ismi kim çıkacak?"

Benim sonuçlarım bu şekilde

image

image

28 Comments
Smart Things
Benden hayır gelmez (rekorum 10 bin) 🙏DgTLr5f4le.png
Cagan_S25FE
Active Level 9
Smart Things
kral yürüyerek gidiyorum okula falan 🙏
Smart Things
Mesafe 1 saat 6 dakika falan sürüyor 😞 (yürüyerek)
Cagan_S25FE
Active Level 9
Smart Things
krall sıkıntıymış ya bizim burdan otobüs geçiyoda 1 saat araliklarla ben zaten variyorum hic binmiyom ha erken gitcem 1 saat yada tam saatinde gitcem
Smart Things
Şans..
0 Likes
sivhaba
Active Level 9
Smart Things
Rekorum bu 😊,diğer ekran Şubat ayı toplamı1772058444910.jpg1772058710667.jpg
Cagan_S25FE
Active Level 9
Smart Things
28.000 adım süper 😊
FS_alpha