Original topic:

Elinizle koymuş gibi!

(Topic created on: 02-10-2026 03:21 PM)
4365 Views
SamsungMC
Community Manager
Options
Smart Things

En son nerede görmüştüm diye düşünmenize gerek yok. Yeni bir Galaxy SmartTag2 için kayıt oluşturun ve SmartThings Find uygulamasını kullanmaya hemen başlayın.

Bir şey mi kayboldu? SmartTag2’nizin yakınlarda ara özelliğini açtığınızda Pusula Görünümü size kolay talimatlar verir. Hala bulamadıysanız SmartTag’i Çaldır özelliğiyle sizi arayabilir.

Evcil hayvanınızı SmartThings ve SmartTag2 ile her an takip edin. SmartTag2, Kayıp Modu’nda evcil hayvanınızın gerçek zamanlı konumunu, size uzaklığını ve süresini takip ederken NFC iletişim bilgilerini paylaşır.

SmartThings’teki evcil hayvan profili ile Galaxy SmartTag2’yi birbirine bağlayın. Aktivite İzleme ile, evcil hayvanınızın aktivitelerini ve toplam günlük aktivite süresini günlük/aylık olarak kaydedin. Yürüyüş Modu, yürüyüşler sırasında izlenen yolları, süreyi ve mesafeyi takip edin.

SmartThings hakkında bildiğiniz, ama kimsenin farkında olmadığı özellikler biliyor musunuz?

*SmartThings hakkında detaylar ve kullanım şartları için https://www.samsung.com/tr/smartthings/ adresini, Galaxy SmartTag2 hakkında detaylar ve kullanım şartları için https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/galaxy-smarttag2-black-ei-t5600bbegtr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

smartthings_smarttag_3.png

17 Comments
serhatz04
Expert Level 5
Smart Things
Teşekkürler bilgi için 😊🔥
goddak
Active Level 1
Smart Things
Smarttag'in bu kadar bereketli olduğunu bilmiyordum 🔥🔥🔥
Alfatürk
Expert Level 5
Smart Things
Bende 2 tane var ikisinide kullanıyorum işe yarıyorlar 😊
serhatz04
Expert Level 5
Smart Things
Benim hem beğeni sayım düşüyor hem çözüm sayısı düşüyor hem de gönderilerşm siliniyor.
Smart Things
UWB donanımını destekleyen Plus ve Ultra modelini kullanıyor olmanız lazım. Düz model kullanırsanız çalışmıyor boşa alırsınız. Yani pusula ile milim milimine bulamazsınız. Gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama Samsung bunu neden belirtmemiş bilmiyorum.
RüyaA54
Active Level 8
Smart Things
Bisiklette çok işe yarar
XVOID
Expert Level 3
Smart Things
🔥
865_S20FE
Expert Level 5
Smart Things
👍🏿