cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yedekleme

(Topic created on: 05-29-2024 01:02 AM)
624 Views
mertys
Active Level 6
Options
Smart Switch
merhaba arkadaşlar ben telefonumu sıfırlamak isitiyorum bunun içinde smart switch yedekleme yaptım ama telefonumu bir bilgisayara bağlamadım harici bir depolama alanı kullanmadım. Bilmediğimden soruyorum demek istediğim şu telefon herşeyi yedekledi ama bu yedekleme verileri nereye gitti telefonu sıfırlasam yedeklerim smart uygulamasıyla verileri geri yükleye tıklayınca geri gelecek mi ? 

bir diğer soru bu yedekleri nereden görebilirim 

bilgi için şimdiden teşekkür ederim 🙏😊

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
cosmiclux
Active Level 7
Smart Switch
Ayarlara gir en üstte samsung accounta tıkla > tıkladıktan sonra açılan pencereden Samsung cloudu bul ona tıkla > samsung clouda girdikten sonra açılan pencereden neleri yedekliceğini seç daha sonra alttan verileri yedekleye tıkla > verileri yedekleye tıkladıktan sonra orada da yine yedeklemek istediklerini seç ve sonrasında Şimdi yedekle butonuna bas. Butona bastıktan sonra verilerin yedeklenir. Yedekleme bittikten sonra cihazı sıfırlayabilirsin. Samsung accounta kayıtlı mail adresinle telefonu kurarken mail adresini girdiğinde zaten sana kurulum ekranında söyler Yedekten geri yükle diye onu seçersin ve telefonun kurulur. Bir diğer seçenkte Googlela yedekleyebilirsin. Yine ayarlara gir aşağı in orda Google yazar tıkla açılan pencereden yedeklemeyi yönetine tıkla sonra şimdi yedekle de googlea yedekler. Telefonu sıfırlayıp kurarken maille girince sana sorar sende seçersinain telefon kendi yükler. Smart switchi başka bir telefona yedekleme aktarırken veya bilgisayara yedekleme yaparken kullanırsın.1716936089597.jpg1716936089603.jpg1716936089614.jpg1716936089623.jpg

View solution in context

12 Comments
SevkiTan
Active Level 5
Smart Switch
Kendi klasoru içine kaydediyor değiştirmediysen. Telefonu bağlayınca geri yükle dediğinde karşına çıkıyor ya da bağlamadan sağ üstte üç noktaya tıkla ve yedekleri yönet seçeneğini seç
mertys
Active Level 6
Smart Switch
klasorü hiç değiştirmedim daha önceden hiç smart swich ile yedekleme yapmadığım için klasorü bile hangisi onu bile bilmiyorum 😊🫣

peki telefonu sıfırlayınca bu klasör içindekilerde gitmez dimi ?

sonuç olarak bu veriler bi yere yedeklendi ya telefon hafızasında bir yerde yada samsungun bir bulut depolamasında bir yerde mantıken
mertys
Active Level 6
Smart Switch
3 noktaya tıklayınca bir önceki cihazımdaki yedeklerim görünüyor şimdiki cihazımın yedekleri görünümüyor1716935255250_1716935255238_0.jpg
cosmiclux
Active Level 7
Smart Switch
Sıfırladın mı
mertys
Active Level 6
Smart Switch
hayır daha sıfırlama yapmadım
cosmiclux
Active Level 7
Smart Switch
Dur anlatim sana bekle
mertys
Active Level 6
Smart Switch
tamam bekliyorum 😊
Solution
cosmiclux
Active Level 7
Smart Switch
Ayarlara gir en üstte samsung accounta tıkla > tıkladıktan sonra açılan pencereden Samsung cloudu bul ona tıkla > samsung clouda girdikten sonra açılan pencereden neleri yedekliceğini seç daha sonra alttan verileri yedekleye tıkla > verileri yedekleye tıkladıktan sonra orada da yine yedeklemek istediklerini seç ve sonrasında Şimdi yedekle butonuna bas. Butona bastıktan sonra verilerin yedeklenir. Yedekleme bittikten sonra cihazı sıfırlayabilirsin. Samsung accounta kayıtlı mail adresinle telefonu kurarken mail adresini girdiğinde zaten sana kurulum ekranında söyler Yedekten geri yükle diye onu seçersin ve telefonun kurulur. Bir diğer seçenkte Googlela yedekleyebilirsin. Yine ayarlara gir aşağı in orda Google yazar tıkla açılan pencereden yedeklemeyi yönetine tıkla sonra şimdi yedekle de googlea yedekler. Telefonu sıfırlayıp kurarken maille girince sana sorar sende seçersinain telefon kendi yükler. Smart switchi başka bir telefona yedekleme aktarırken veya bilgisayara yedekleme yaparken kullanırsın.1716936089597.jpg1716936089603.jpg1716936089614.jpg1716936089623.jpg
mertys
Active Level 6
Smart Switch
bilgi için çok teşekkür ederim 😊 😊 🙏 🙏 🙏yedekleri göstermiş olduğun sıralamayla gördüm şimdi rahatlıkla sıfırlıyabilirim 😊 😊 😇