cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon sıfırlama

(Topic created on: 10-05-2024 03:49 PM)
110 Views
xin_zhotr
Active Level 3
Options
Smart Switch

Öncelikle herkese iyi günler, yakın zamanda telefonumu fabrika ayarlarına sıfırlamayı düşünüyorum, fakat bunun hakkında çok detaylı bilgim yok ve hiç bir verimi kaybetmek istemiyorum, verilerimi samsung cloud ile yedeklemem yeterli olur mu? Yoksa ayrı olarak onedrive/google v.b. diğer şeylerdende ayrı yedekleme yapmam gerekiyor mu? Bilginiz varsa yardımcı olursanız veya detaylı rehberiniz varsa söylerseniz sevinirim.

image

4 Comments
Citos
Active Level 6
Smart Switch
Samsung clouds ile yedekleme yapamazsınız Samsung clouds 1GB veriye izin veriyor ancak bilgisayar varsa en sağlıklı yedekleme yöntemi smart switch ile oluyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Smart Switch
Google Drive yedeklemeni tavsiye ederim. Kullandım cihazda hafıza kartı desteği özelliği varsa fotoğraf video gibi şeyleri direkt karta gönder Google Dry ile falan uğraşma özellik yoksa Google Drive kaydet kaydetmeyi bilmiyorsanız Samsung'dan destek alın 4447711
Aytekinn
Active Level 7
Smart Switch
Sen ayarlara gir orada yedeklemeye bas Google drive altındaki yedeklemeye bas oradan yedekle oradan neleri yedekleyeceğini fln seçebiliyorsun e temizi budur, Google şifreni bilsen yeterli olur. Bir de samsung cloud şifreni de bil. Gerisi oto iniyor kişiler fotoğraflar. He eğer Google depolama alanı doluysa. Google fotoğraflarda sağ üstteki profil yerinde yedeklenemedi kırmızı şekilde yazar, o zaman da biraz Google one al aylık 20 TL işini görür
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Smart Switch

Merhaba xin_zhotr,

Yedekleme işlemlerinin görselli anlatımlarına, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD