cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

IPHONE DAN ANDROIDE WHATSAPP SOHBETLERİ

(Topic created on: 01-18-2025 02:37 PM)
242 Views
s24fekullanıcısı
Active Level 1
Options
Smart Switch
Iphone cihazımdaki whatsapp sohbetlerini android cihazına aktarmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Her iki cihazda da 75 gb boş yer var. Yardıcı olabilir misiniz? Android cihaz A31 

image

10 Comments
OnurBacc
Expert Level 1
Smart Switch
😊😊😊😊😊
0 Likes
Smart Switch
?
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Smart Switch
Önce iPhone den pc ye aktarım yapman gerekebilir iki farklı işletim sistemi arasında direk o şekilde dosya alışverişi yapamazsın formatlarını değişmek gerekebilir
0 Likes
Smart Switch
Yapamazsam neden böyle bir seçenek var whatsapp içinde?
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Smart Switch
Aynı iPhone dan başka yeni bir iPhone telefona aktarmak için vardır iPhone de Android işletim sistemine direk aktarma yapamazsınız
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Smart Switch
Iphone ler WhatsApp sohbet yedeğini Android teki gibi Driver a yedeklemiyor mu? yedekliyorsa yedeği alın, sonra Android e aynı mail adresi WhatsApp açıp uygulamayı kurarken yedeği geri yükleyin.
0 Likes
Smart Switch
Hayır iphone iclouda yüklüyor
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Smart Switch
Aynı mail adresi bile başka iPhone de ve o hesabı eklemek bile zor Android telefona
GRKN17
Expert Level 5
Smart Switch
Aynı şekilde Android telefondan da direk iPhone telefona verileri alamazsınız işletim sistemler başka olduğu için ama kablo veya kablosuz aynı işletim sistemi içinde veri alışverişi yapabilirsiniz örnek X marka bir Android telefondan Samsung marka Android telefona gibi
0 Likes