Resolved! Solved

Original topic:

Öncelikli ihtiyaçtır

(Topic created on: 05-28-2025 10:47 PM)
2189 Views
TheTailor
Expert Level 3
Options
Smart Switch

Yazılım sorunları için sıfırlamak tam bir eziyet bir sürü yedek geri yuklemesi eziyeti çektiriyor ACILEN ITunes tarzı bir program gerekli bu arada 7 baya iyi bir sonraki cihaz S ultra olacak 

Resolved!
56 Comments
TheTailor
Expert Level 3
Smart Switch
Eyvallah reis
selçuk07
Active Level 7
Smart Switch
Hard reset asla garanti kapsamına çıkarmaz.kısacası knox u tetikleyen yazılımsal işler garanti kapsamında bırakıyor.örneğin özel costum rom yükleme root atma bunlar garanti dışı bırakabiliyor.
TheTailor
Expert Level 3
Smart Switch
Kral bilmiyorum cokta anlamiyorum onermiyoruz dediler yapmadim
0 Likes
TheTailor
Expert Level 3
Smart Switch
Ama mantiken zatem yuklenmis sürümü tekrar ediyor buluttan pc ye yükleyip pc den telefona tam versiyonu yukleme isine benzemiyor yine
0 Likes
Smart Switch
Hocam aynı şeyi diyoruz xd
0 Likes
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Smart Switch

Merhaba selçuk07,

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

0 Likes
TheTailor
Expert Level 3
Smart Switch
Ben bulamadm kanka
TheTailor
Expert Level 3
Smart Switch
Mace indirdim ben bunu kurcaladm epeyce bulamadm yazılımı sifirdan mi kuruyor
TheTailor
Expert Level 3
Smart Switch
Tekrar bakicam gidince reis eyvallah
Motun
Expert Level 1
Smart Switch
Smart switch mükemmel yedekliyor ancak uygulamalara giriş yapmak oturum açmak uğraştırıcı tabi