Resolved! Solved

Original topic:

Öncelikli ihtiyaçtır

(Topic created on: 05-28-2025 11:45 PM)
373 Views
TheTailor
Expert Level 2
Options
Smart Switch

Yazılım sorunları için sıfırlamak tam bir eziyet bir sürü yedek geri yuklemesi eziyeti çektiriyor ACILEN ITunes tarzı bir program gerekli bu arada 7 baya iyi bir sonraki cihaz S ultra olacak 

56 Comments
tsubasa20
Active Level 8
Smart Switch
hocam estagfirullah ilgi meselesi fazla ilgisi olmayanlar seni anlamaz doğal bu
TheTailor
Expert Level 2
Smart Switch
Sorun yedekleme olarak algilandi sağolsunlar yardimci olmak istediler ama konu baska
eray06
Active Level 6
Smart Switch
Kardeşim androidde sıfırdan yazılım kurulumu yapayım verilerim silinmesin istiyorsun ama one ui de yaptığın her güncelleme temiz kurulum eski yazılımdan kalıntı kalmıyor iphone gibi küçük küçük yazılım vermediğinden her güncelleme yeni kurulum için rahat olsun burda sürekli formatla diyen arkadaşlar var inan ki one ui arayüzünde her güncelleme paketi güncellenirken eski yazılımı önce siliyor yani formatlıyor eskiden hard disk 2 bölünürdü c ve d sürücüsü c windows kurulurdu ve c format atıp tekar kurulum yapınca d sürücüsündeki veriler silinmezdi o mantık umarım anlatabildim 😊
TheTailor
Expert Level 2
Smart Switch
Ben seni cok iyi anladim hocam peki senden bisey rica edebilir miyim one ui7 temelde kac gb lık bi versiyon tam olarak boyutu ne kadar mesela A55 icin bakabilir misin
eray06
Active Level 6
Smart Switch
Tabi
0 Likes
tsubasa20
Active Level 8
Smart Switch
cihaz üreticileri başka yazılım yüklenmemesi için oem kilidine katı kurallar koyuyorlar samsungda bunlardan birisi
cenk67
Active Level 6
Smart Switch
Yazılımsal sorunlar icin cihazi sifirlamaniza gerek yok. Recovery menüden hard reset atmak yerine wipe cache partition yapip guncelleme sonrasi bütün kalinti dosyalari silip temiz kurulumla kullanabilirsiniz. Hiçbir ayar ve içerik de kaybolmaz. Cihazin sıfirlanmasi ancak cihazda ciddi ve kullanıma engel olacak yazılımsal problemler olması durumunda yapılmalı.