Resolved! Solved

Original topic:

Öncelikli ihtiyaçtır

(Topic created on: 05-28-2025 11:08 PM)
283 Views
TheTailor
Expert Level 2
Options
Smart Switch

Yazılım sorunları için sıfırlamak tam bir eziyet bir sürü yedek geri yuklemesi eziyeti çektiriyor ACILEN ITunes tarzı bir program gerekli bu arada 7 baya iyi bir sonraki cihaz S ultra olacak 

56 Comments
TheTailor
Expert Level 2
Smart Switch
😶🌫
Evernight7
Active Level 8
Smart Switch
İstediğin şey sistemin sofırlamadan önce senin yerine yedek alması ve sorunsuzca yüklemwsi mi? Öyleyse

Böyle bişi yok zamsungda mlsf
TheTailor
Expert Level 2
Smart Switch
Aynen reis ağzın bal yesin ya tam olarak buu çünkü iphoneda hep boyle yaparim hic yazilim sorunu yasamam ui7 de sorunlu ama sifirlama yaptim yedekten yukle yukle bezdirdi
Evernight7
Active Level 8
Smart Switch
Ama teknik olarak bi samsung telefonu başka bi teknolojik cihaz kullanmadan yedekleyip sıfırlayıp yeniden kurmak mümkün. Onunda artısı bu
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Smart Switch
Bunlara hiç gerek yok. 128 yada 256 lık type-c usb bellek al , telefondan usb ye yedekleme ayarı var smart switch ile onu yap sonra geri attığın zaman telefon ayarlarına , arama geçmişine , duvar kağıdına kadar geri geliyor
0 Likes
tsubasa20
Active Level 8
Smart Switch
sony nin companion ile samsungun odini var idi
TheTailor
Expert Level 2
Smart Switch
Valla bu işe bi çözüm bulmasi lazim
tsubasa20
Active Level 8
Smart Switch
aynen hocam
Solution
tsubasa20
Active Level 8
Smart Switch
aynen odinin geliştirilmesi gerekiyor itunes ios yüklüyor idi arkadaşa katılllıyorum sonyde android sıfırdan yükleniyor idi çoktandır ülkemizde olmasada
TheTailor
Expert Level 2
Smart Switch
Kardeşim Allah razi olsun beni bi tek sen anladinn ios ta guncelleme gelir telefona 3 5 gb güncelleme yukleyip eziyet çekmemek icin itunese bağlayıp sürümü temelden kurar gram sorun cikmaz tam olarak bu var mi onu ariyorum agzin bal yesinn