cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

rcs

(Topic created on: 12-20-2021 02:33 PM)
2475 Views
DemirBen
Active Level 2
Options
Samsung Members

mesajlar uygulamasında RCS özelliğini nasıl aktif edebilirim? telefon modelim s10 lite

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Samsung Members
Ayarlar - bağlantılar - diğer bağlantı ayarları bölümüne bakınız Screenshot_20211220-154537_Settings.jpg

View solution in context

Solution
Samsung Members
Telefonunuzun yazılımı da güncelse eğer o zaman ya cihazınız/ operatörünüz desteklemiyor ya da operatör tarafından aktif edilmesi gerek Operatörünüzle görüşün yada buradan yardım al bölümünden Samsung Membersa hata raporu gönderin Alternatif olarak Google mesenger uygulamasını indirip aktif ettikten bir süre sonra indirdiğiniz uygulamayı kaldırıp tekrar kontrol edin

View solution in context

12 Comments
TechnoBit
Active Level 8
Samsung Members
Adım 1 : İndirin ve yükleyin Google Mesajları (Android Mesajlar) Google Play Store'dan (telefonunuzda değilse) ve ardından uygulamayı açın. Varsayılan mesajlar uygulamanız olarak ayarlamanız istenir veya adımı atlamak için bir seçenek alırsınız, bu nedenle Varsayılan Olarak Ayarla'ya dokunun.

Adım 2: Mesajları varsayılan mesajlaşma uygulamanız olarak ayarlarsanız, telefonunuzun uygulamalarının bazı özelliklerini kullanamayacağınızı belirten bir açılır mesaj görüntülenir. Devam etmek için Evet'e dokunun.

Aşama 3: Uygulama tüm metin mesajlarınızı doldurur ve günceller. Ayrıca, Kişileri ile sohbet etmeye başlamak için dokunabileceğiniz Sohbet Başlat etiketli mavi bir balon görürsünüz.

4. Adım: Ekranın sağ üst tarafındaki üç nokta simgesine dokunun.

Adım 5: Ayarlar'a dokunun.

6. Adım: Sohbet Özellikleri'ne dokunun. Hemen kullanılamıyorsa (telefonunuza bağlı olarak) Genel> Sohbet Özellikleri'ne dokunun.

7. Adım: Sohbet özelliklerini etkinleştir seçeneğini aç / kapat

8. Adım: Telefon numaranızı yazın ve durumun Kurulumdan Bağlandı'ya (yeşil) değişmesini bekleyin.

Artık RCS mesajlaşma özelliğini kullanabilirsiniz ve tüm özelliklerinden yararlanabilirsiniz.Screenshot_20211220-144920_Messages_6323_1640000960.jpgScreenshot_20211220-144725_Messages_6320_1640000845.jpgScreenshot_20211220-144729_Messages.jpg
DemirBen
Active Level 2
Samsung Members
öncelikle teşekkür ederim cevapladığınız için. ben bu uygulamayı samsung mesajlar uygulamasında kullanmak istiyorum ancak forumda bahsedelin mesaj ayarları kısmında aktif etmem gereken seçeneği bulamadım.
TechnoBit
Active Level 8
Samsung Members
Üstteki arkadaşlarında bahsettiği üzere Türk Telekom hatlarında aktif olurken sorun yaşanıyor Vodafone hat takarak sorununuz çözülecektir ki zaten çözülmüş iyi günler
DemirBen
Active Level 2
Samsung Members
sohbet ayarları kısmı bende çıkmıyorScreenshot_20211220-153804_Messages_30603_1640003884.jpg
Solution
Samsung Members
Ayarlar - bağlantılar - diğer bağlantı ayarları bölümüne bakınız Screenshot_20211220-154537_Settings.jpg
DemirBen
Active Level 2
Samsung Members
o seçenekte yok hocam1640004536782_1640004536773_0.jpg
Solution
Samsung Members
Telefonunuzun yazılımı da güncelse eğer o zaman ya cihazınız/ operatörünüz desteklemiyor ya da operatör tarafından aktif edilmesi gerek Operatörünüzle görüşün yada buradan yardım al bölümünden Samsung Membersa hata raporu gönderin Alternatif olarak Google mesenger uygulamasını indirip aktif ettikten bir süre sonra indirdiğiniz uygulamayı kaldırıp tekrar kontrol edin
DemirBen
Active Level 2
Samsung Members
operatör desteklemiyor sanırım. vodafone hat takınca özellik aktif oldu
Samsung Members
Evet operator kaynaklı bir sorun tahmin ettiğim gibi Çözüldüğüne sevindim