cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

etkinlik 2

(Topic created on: 08-20-2020 03:07 PM)
ÆX51
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Merhaba arkadaşlar yepyeni bir etkinlikle karşınızdayım bugünkü etkinliğimiz kullandığınız cihazın modeli ve tercih etme sebebiniz Hadi bakalım yazın yorumları

29 Comments
XxDarkninjaxX
Expert Level 2
Samsung Members
A10s kullanıcısıyım aslında fiyatı ve fiyatına göre performansından dolayı... Evet cihazım kamera olarak çok kötü ama bence fiyatına göre performansı güzel vergisiz 1200Tl vergili aldığım fiyatı 1500 Tl
Samsung Members

KAMERAN A10 DAN DAHA IYI

0 Likes
Samsung Members

KAMERAN A10 DAN DAHA IYI

0 Likes
ÆX51
Expert Level 5
Samsung Members
gerçekten güzel bir fiyata almışsınız Aslında kamerası o kadar kötü değil diye biliyorum özellik konusunda Tabii hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım maalesef
0 Likes
HAKANFf
Active Level 6
Samsung Members
s9 plus kullanıyorum, bu cihazı seçme nedenim,
performans,kamera,stero hoparlör (benim için mükemmel bi ses kalitesi) ve çok memnunum ,ve üst modelleri dışında hiç bir marka da kullanabileceğimi düşünemiyorum.
ÆX51
Expert Level 5
Samsung Members
cihazınızdan memnun olmanıza sevindim Umarım hep öyle memnun olursunuz Tire bir sıkıntı çıkarmaz Ama zaten Samsung uzun ömürlü cihazlar üretiyor bu konuda Samsung'un eline kimse su dökemez diye düşünüyorum ben
0 Likes
Samsung Members
Samsung S9 plus(SM-G965F) kullanıyorum.
Kullanma sebebimin ilki KAMERA.
Kamerası mükemmel ve benim en çok önem verdiğim sey fotoğraf ve kameradır.
Sürekli fotoğraf çekerim.
2. sebebi gelismis stereo ve sinematik ses efektleri.
Ben telefonun hoperlörüne bayılıyorum.
Hoparlörü ile gayet yüksek bir sesle ve DOBLY ATMOS açık iken gayet güzel bir sinemati ses efekti ortaya çıkıyor ve telefonun üst tarafında bulunan stereo hoperlör devreye giriyor ve gayet güzel.
3. sebebim yazılım.
yazılım güncellemeleri ile telefon performası artıyor ve gayet güzel bir durum.
Bazı markalarda yazılım güncellemeleri ile telefonun performansı yavaslatılırken samsung'un arttırmasi sahane bir sey.
Ama keske 3 yıl güncelleme politikasına dahil edilseydi ve suanda yapılan çalısmalarda android 11 alma ihtimali var.
ÆX51
Expert Level 5
Samsung Members
memnun olmana sevindim Toprakçı Türkiye'ye döndün mü
Samsung Members
şuanda sürüm yükleniyor hazır olduğunda türkiyeye geçiş yapacağım