Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Yazıyorum ama sonuç çıkmıyor. Uygulamayı sildim, verileri temizledim düzelmedi. View Post
AOD SAAT uygulama şifresi Arayüz kisisellestirmesinde belirgin farkliliklar olirmu ? View Post
Merhaba, videolarımın galeride görünmemesinin bir yolu var mı acaba? .nomedia klasörü oluşturup oraya atmak istedim ama hata verdi. Güvenli klasör... View Post
1500 LIKE için herkese teşekkür ediyorum View Post
Bana samsung temaları önerirmisiniz ücretsiz olanlarından Bende bunlar var View Post
Bu uygulama açılmıyor basıyom hiç bişi olmuyor ne işe yarıyor söylermisiniz? View Post
Niye ekranda video çekme tuşu yok ya Nolur bir sonraki güncellemede bunu düzeltin View Post
/izmir/konak/ View Post
Artık çalışmoyor bozoldu 🥲🥲 View Post
Log modunda guzel bi vid cektm burda kalite asiri düşüyo buraya genelde video atamiyomuyuzz hep düşüyomu (ilk defa video atmayı denedim o yuzden merak... View Post