Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Rahmetle anıyoruz... View Post
Bu google spor bildirimleri bu telefonda neden aktif olmuyor arkadaşlar View Post
Herkese çok teşekkür ederim desteğiniz için böyle devam 🥳 View Post
Bu yapay zeka hakkında bilgi vermek istedim çünkü mükemmel bir yapay zeka... (Görmüşsünüzdür illa.) PDF, video veya site gibi herhangi bir belgeyi... View Post
Yeni farkettim 😁 View Post
1.5 yıldır kullandığım cihaz ekran yanığı oldu ve servise gönderdim ilk gönderişimde yapmadılar ama 2. Gönderdiğimde yaptılar samsungdan sema hanım... View Post
Samsung (Samsung'un hava durumu verilerini aldığı site) Not: İkiside aynı ilçeyi gösteriyor Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı View Post
Good Luck üzerinde severek kullandığınız özellikleri paylaşın da bizde öğrenelim belki **bleep** etmediğimiz güzel özellikleri vardır... View Post
Dönüşüme özel böyle bir etkinlik yapayım dedim 😊 Benim bu şekilde Kilit ekranım Ana ekranım View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 22 | |
| 20 | |
| 19 | |
| 18 | |
| 16 |