Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Bu seriyi kullananlar arasında 8.5 sürümüyle ilgili deneyimlerini paylaşabilecek kimse var mıdır? Instagram hataları, deneyimi aşırı düzeyde etkileyen... View Post
Burasini nasil pazartesiden baslatabilirim? (M, Monday) View Post
Yaw burada, Members'ta niye birisine dm den mesaj atma kısıtlaması var!!! Samsung şunu düzelt lütfen. Tamam birisine tek taraflı mesaj atmada... View Post
Hocalarım selamlar bugün buds fe kulaklığım hiçbirşey yapmama rağmen sol kulaklıktan ses az gelmeye başladı ve kulaklık temiz ses ayarlarımın hepsi... View Post
View Post
Gelen bildirimleri Now Bar da görmek istiyorum yardım eder misiniz? View Post
Logo neden aşağıda ortada değil bi membersda gördüm bu bugu View Post
ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR EXPERT LEVEL 1 oldum. 🥳🥳 View Post
Görmek için: Play Store > Siz > Oyun sürenizi takip edin > Tümünü işaretleyin. Benim Toplam 675 saat. View Post
Arkadaşlar güncelleme gelecek mi diye günde 50 defa Samsung Members tan çıkmayanlar var galiba. Bende abuk subuk mesajlara gülüp aşağılayıcı sözler... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 66 | |
| 37 | |
| 36 | |
| 31 | |
| 30 |
| User | Count |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |