Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Samsung Members

Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post

1.4 MB lık google play sistem güncellemesinden sonra ve ardından 168 KB lık gğncelleme ile bu uygulama eklendi ben onaylamadığım halde 3 oyun... View Post

Arkadaşlar herkese iyi forumlar watch 6 classic saatim çok yavaşladı uygulama falan kullanmıyorum saatten , hızlandırmak için öneriniz var mıdır... View Post

Ben olgun olgun küfür etmeden konuştum bunu yazmak için yarım saat harcadım ve möderatör gelip gönderimi sildi ben inanamıyorum ya BU FORUMDA NİYE... View Post

Beyler benim telefonda now bar çalışmıyor eskiden çalışıyordu şimdi yok telefona format attım yok olmuyor niye sizce ?? (Android 16 One 8.5) View Post

Bug

Membersta Sayfayı Yenileyince Görülme Artıyor Böyle Böyle Uğraşıp 500 Görüntüleme Yapılabiliyor Bu Bug Sizde Oluyormu Sonsuz Görüntüleme Hilesi Gibi... View Post

Yıllardır kullanıyorum ama boş yere birşeyler yazıp forumu kirletmeyeyim diye herhangi bir konu açmıyodum. Şimdi görüyorumki insanlar değil konu açmak... View Post