Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
S24U Balıklı göl View Post
Telefonum yurtdışı ve bu yeni 8.5 güncellemesinden sonra şebeke var ancak sim kart her hangi şekilde çalışmıyor. Normalde imei süresi dolsa şebeke de... View Post
Telefonumun Android sürümü eski olsa bile Google uygulamalarının yeni özelliklerini ve güncel sürümlerini kullanabiliyorum. Ama One UI sürümü eski... View Post
Bu sadece bende mi oluyor? View Post
Merhaba arkadaşlar 👋 One UI 8.5 güncellemesi şu anda aşamalı olarak dağıtılıyor. Bu yüzden bazı cihazlara güncelleme gelirken, aynı modelin... View Post
Güncelleme gelmiş ben az önce yaptım herhangi bir sorun yok şimdilik View Post
Gemini arayüzü saat 00.00 dan sonra değişti herhangibir güncelleme gelmedi yani enson 10MB lık gpsg gelmişti yanlış değilsem 2,3 gün önceydi View Post
Yazılar ve görseller bir anda gidip geliyor. View Post
| User | Count |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |