S24 Serileri Fold ve flip 6 A55 Bu cihazlar bayadır Android 15 ile meşgul Sürekli değişen yazılımlar A35 de firmware ekranında değişiklik... View Post
S24 Serileri Fold ve flip 6 A55 Bu cihazlar bayadır Android 15 ile meşgul Sürekli değişen yazılımlar A35 de firmware ekranında değişiklik... View Post
Son güncellemeden sonra telefon sapitti kendiliğinden açılıp kapanıyor.vede donma kasma yapmaya basladi View Post
Sevdiklerinize; 'Seni Seviyorum' demeyi ertelemeyin. Unutmayın, içmediğiniz çay bile bardakta soğur. 🌹 ❤️❤️ View Post
Papatya yapraklarıyla uğraşmayı bırak.... Seven sevdiğini şüphede bırakmaz... ❥⍨⃝🤎𝄢 .........#huzurLa View Post
Merhaba arkadaşlar; Sizlere dün paylaştığım gönderiler sanırım biraz fazla ilgi görmüş demek ki buna benzer şeyler paylaşacağım... View Post
Yenileme hızı modlari kitli.normal ve dusuk guc modda hz i ayarlayabiliyorum ama guc tasarrufunda 10hz de yapsam 120hz de yapsam calismiyor hem de 3... View Post
Merhabalar; Bu uygulama ne işe yarıyor acaba? Tamam bilgilendirici şeyler paylaşıyoruz ama ne yararı var bize veya level sistemi varmış en çok da... View Post
Destek birimiyle iletişime geçtim. Güncellemeye "s pen deki Türkçe dil gitti" anlattım ve geri dönüş yaptilar; konsept gereği artık... View Post
Hayday ve clash royale 60hz de açılıyor. Nasıl 120hz yaparım acaba s23ultura View Post
User | Likes Count |
---|---|
353 | |
333 | |
190 | |
174 | |
102 |
User | Count |
---|---|
2 | |
2 | |
2 | |