6.1.1 a 34 e güncelleme ne zaman gelebilir? View Post
6.1.1 a 34 e güncelleme ne zaman gelebilir? View Post
Merhaba her yerde 6.1.1 güncellemesi görüyorum da benim s23de bu sürüm mevcut yeni güncelleme yaptım en son bu geldi bu son sürüm mü... View Post
Samsung'un Kore Topluluk Forumu'nda ;Bu konuda yanıt veren forumda bir Beta Moderatör var. Teknoloji devinin One UI 7.0 Beta'yı ne zaman... View Post
Kaç yıllık Samsung Galaxy A30s kullanmaktayım. Telefonun pil gücü artık çok düştü ve bunu hissettiriyor. 3. parti bir uygulama ile ölçtüğümde şarj... View Post
Arkadaşlar biliyorsunuz ki fotoğraf yarışmaları samsung members hep yapılıyordu Ama ödül yoktu Şimdi ben de play store hediye kartları ile ödüllü... View Post
Arkadaşlar j7 duo telefonumun arka kapağını sprey boya ile boyasam bi sorun olurmu View Post
Uygulamaların simgelerini siyah/karanlık yapan bütün uygulamalarla uyumlu ücretsiz bir uygulama var mı? Renk paletinden yapınca tam siyah olmuyor ve... View Post
Dün arkadaşın biri s22 telefonunun kamerasından şikayet etmişti. Ben de aynı sorunu (s23) yaşıyorum, dedim. Sağolsun arkadaşlar çözüm önerileri... View Post
A54 12.5 piksel IMX766 sensörA55 12.5 piksel IMX906 sensörHer iki cihaz sensörlerinin birbirine üstünlüğü var.A54 yazılım olarak daha stabilize olmuş... View Post
S23 fe 128 gb telefonunu aldım daha 2 gün önce ama telefon aşırı ısınıyor ve şarjı hemen bitiyor. Daha önceki kullandığım j1 ace, a10 ve a13... View Post
User | Likes Count |
---|---|
432 | |
402 | |
263 | |
132 | |
126 |