Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Şahsi olarak Galaxy Store'u gayet başarılı buluyorum ama keşke daha fazla oyun ve uygulama gelse. Özellikle "Sky;Children of the Light"... View Post
Amazon Bahar fırsatlarından buds 3 Pro 5299 TL'ye düşmüş arkadaşlar indirim yapabileceğimiz başka böyle kupon veya daha fazla takside bölebilecek... View Post
Google cihazımı bul Google, Android ekosistemindeki popüler uygulamalarını geliştirmeye devam ederken, “Cihazımı Bul” uygulamasına da yeni bir... View Post
S24 ultra mart güvenlik güncellemesi yayınlandı View Post
Herkes sordu biliyorum evet ama benim ne zaman gelip ne zaman gideceği hakkında bir soru değil😅.Kullananlar vardır elbet Batarya performansın... View Post
Arkadaşlar merhaba hem Android hem ios cihaz kullanmktayım. Ama ios cihazlarda members gibi kullanıcılar ile iletişime geçeceğim bir platform... View Post
Öncelikle ben kendimi bir şey sanmıyorum boş yorum yapacaklar için. Sadece bilinçlendirmek ve bilgilendirmek istiyorum, boş yorumlarınızı kendinize... View Post
● Ekran 1 milyar ve üzeri desteklenen renkler ● Ekran yenileme hızı 144hz ● Bluetooth 6.0 ve üzeri ● Uydu araması ● Uydu ile çift yönlü... View Post
Arkadaşlar uygulama simgelerini dark icon yapmak istiyorum Şöyle bir apk indirdim ama nasıl kullanılacağını anlamadım. Yoksa yanlış şeyi mi... View Post
Google firması,ai çalışmalarını karşımıza çıkarmaya devam etmekte. Son olarak yeni yapay zeka modeliGoogle Gemma 3 tanıtıldı. Görsel Kaynak:... View Post
User | Likes Count |
---|---|
585 | |
240 | |
123 | |
98 | |
86 |
User | Count |
---|---|
5 | |
5 | |
4 | |