Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Arkadaşlar 6 aylık ücretsiz vermişte benim merak ettiğim şey şu bilgisayar üzerinden de bu programları kullanabilir miyim Word Powerpoint Vs... View Post
İnşallah, 2 gün içinde bir sorun çıkmazsa eğer ana hesabım olan BURSAŞK hesabıma geri dönüyorum. View Post
Benim bu şekilde. Duvar kağıtları sürekli olarak değişiyor. Microsoft Launcher. View Post
One ui 8 Neden tab A9+ ya gelmedi yapay zekaya sordum bir kaç gün bekle diyor ama 5 Kasım gozukuyor ama bugün 5 Kasım bir kaç saat beklememe... View Post
Çoğu uygulamalar çalışmıyor,kendi kendine ekrana kod atıyor,donuyor kasıyor.. tabletimde öyle oldu ne yapacağım cidden. Çoğu uygulama play store de... View Post
Samsung s23 ultra pil seviyesi 70 lere indi.garanti kapsamında değişimi yapılıyormu,bilgi rica ederiz View Post
Ram plus' ı kapatalım değerli kullanıcılar Isınma sorunu yaşıyorsanız bir nebzede olsa azaltırsınız View Post
Ekim ayı güncellemesi başladı Güncellemeler bölgelere ve cihazlara kademeli olarak gönderilmeye başladı View Post
Bilgi paylaşırsanız çok memnun olurum😄 View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 20 | |
| 19 | |
| 18 | |
| 18 | |
| 17 |