Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Arkadaşlar watch 8 almayı düşünen arkadaşlar eğer kablosuz sarj standı kullanıyorsanız saatin kordonlarini çıkarmadan sarj edemiyorsunuz çünkü... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Daha önce pil sorunu için fabrika ayarlarına çevirdim tekrardan yapmaya gerek varmı bir kaç oldu View Post
Merhabalar, Malumunuz son guncelleme ile samsung recover mode'daki wipe cache vs gibi cogu secenegi kaldirdi. Ancak az once gordugum bir videoda,... View Post
Önceden uygulama içi paket alıyordum (pubg'den) ve papara kartı kullanıyordum. Şimdi onu kaldırıp başka bankaya geçmeye çalıştım hiç bir banka yi... View Post
Samsung wallet biniş kartları bölümüne Türk Hava Yolları da eklenmiş uçak biletlerinizi buraya ekleyebilirsiniz Hayırlı olsun. View Post
1-ayarlar>pil>arka plan kullanım sınırları>3 nokta>adaptif pili açık hale getirin,kullandığınız ama şarj yiyen uygulamaları... View Post
Hangi level olmaya çok yakınsınız View Post
Bu neden bu kadar çok gidiyor View Post
Instagram'da yorumları bir süre kaydırınca böyle oluyor, diğer yorumları göremiyorum. View Post
Telefonumun desen kilidini değistireyim dedim.Değiştirdim ama telefonumu sonraki açılmalarında desen yanlış diye açmadı.En son 8 saat sonra telefonu... View Post
Selamlar Samsung Ailesi! 👋 Tatil sezonu açıldı, valizler hazırlandı, peki ya telefonlar? ✈️ Yanımıza aldığımız o muazzam Z Fold 7 ve S26... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 18 | |
| 12 | |
| 11 | |
| 10 | |
| 10 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 106 | |
| 94 | |
| 86 | |