Şu iki bildirimin bana verdiği heyecanı anlatamam anca yaşanır... 😍😅 View Post
Şu iki bildirimin bana verdiği heyecanı anlatamam anca yaşanır... 😍😅 View Post
Merhaba bugün 2 haber ve bir konsept ile geldim.Sadece bir tanesini başlığa yazabildim ikincisini yazamadım ek olarak paylaşacağım o yüzden bu... View Post
Esselamun aleyküm hayırlı günler. Membersta fotolu gönderilere bastığım zaman gönderiyi kaydırırken resimde oynamalar oluyor resim kaybolup geri... View Post
Yeni aldığım samsung cep telefonu pil konusunda problemli olduğunu düşününce samsung ile iletişime geçtim. Hata raporu istendi . 2 hafta içinde 2 kez... View Post
Samsung iris tarayıcı'yı neden kaldırdı.Parmak izi gayet iyi çalışıyor, lakin yüz tanımada karanlık veya az ışıklı yerlerde açılmıyor.! View Post
13 gündür hata raporuna yanıt verecek samsung members ekibi. Bunu yaşayan başka kimse var mıdır ? View Post
S24 ultra var arkadaslar hizli şarj olmuyor telefonu alali 3 ay oldu samung bayisine tekrardan gittim adaptor ve kablo aldim bi süre onla oldu simdi... View Post
Merhabalar Z flod 6 aldım , sorum küçük ekran ve büyük ekran koruyucu hazır haldemi geliyor.Bazı yerlerde büyük ekran için kesinlikle başka ekran... View Post
___ Sayın Members üyeleri ___ Bana destek çıkan destek olan herkese ama herkese teşekkür ederim, sizlere bir yanlışım olduysa da özür diliyorum... View Post
User | Likes Count |
---|---|
472 | |
354 | |
327 | |
140 | |
121 |