- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-01-2022 09:18 AM (Last edited 07-01-2022 09:19 AM by Gökırmak ) in
Samsung Membersyıllardır samsung kullanmaktayım android 12 yüklemeyin problemli samsung yazılım konusunda sıkıntılı geri bildirimde gönderseniz şikayette etseniz bir şey elinize geçmez çünkü tlf satmaya bakar 11 sürümü gayet güzel stabil harika çalışan bir sürümdü yüklediğime pişman oldum bir daha güvenlik güncellemesi dahi yüklemem karar sizin
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-01-2022 01:50 PM in
Samsung MembersMerhaba fatihckr,
Konu hakkında, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-01-2022 09:30 AM in
Samsung Members- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-01-2022 10:55 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-01-2022 10:56 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-01-2022 01:50 PM in
Samsung MembersMerhaba fatihckr,
Konu hakkında, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD