cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yeter Gerçekten. (ONE UI 7)

(Topic created on: 02-13-2025 07:10 PM)
590 Views
aliysnm
Active Level 7
Options
Samsung Members

image

image

image

image

image

Şimdiden tüm eleştirilere açığım ancak bu nedir arkadaş? Forumun 10'da 9'u One UI 7.
Foruma inat One UI 7ye geçmeyeceğim. Bunu filitrelemenin bir yolu yok mu?
31 Comments
aliysnm
Active Level 7
Samsung Members
Gerçekten members'ı bir açıyorum tek bir konu var one ui 7 arkadaş hiç mi işiniz yok?
Alickk
Active Level 6
Samsung Members
Burayı Google Sanmışlar Herhalde 😂
0 Likes
A55Max
Active Level 6
Samsung Members
Members kullanan insanlar zaten one ui , yazılım vs gibi konular için buraya giriyor . Buraya kimse bilim konuşmak için gelmiyor yani . Burada neden insanların one ui 7 konuştuğunu analiz edemiyorsanız . Bu kitap okumayıp kendinizi geliştirmediğinizi gösterir .
Burakylcn
Active Level 8
Samsung Members
Daha şey yapmayın çoğu zaten etkileşim için yapiyo görün geçin çok takmayın one ui 7 gelincede Bi çoğu yazcak bumuydu beklediğimiz şey vb şeyler yazcak
aliysnm
Active Level 7
Samsung Members
Bana göre en büyük **bleep** (A serisi için) arayüz.
0 Likes
Burakylcn
Active Level 8
Samsung Members
Güncelleme ciddi çok güzel ama her gün soruları görünce daha insanın güncellemeyi bekliyesi gelmedi bizim millet böyle bazı şeyleri acayip abartır
0 Likes
Burakylcn
Active Level 8
Samsung Members
Yok ya ne demek one ui 7 olmasa telefon kullanamiyolar
aliysnm
Active Level 7
Samsung Members
Hayır,ben sadece bunaldım diyorum üstüme geliyor diyorum çözüm lazım diyorum.
0 Likes
Burakylcn
Active Level 8
Samsung Members
Ya kardeşim one ui 7 gelse şuan hemen buglar var halen toplulukta 1000den fazla mesaj görürsün yok bu calismiyo yok bu olmuyor felan filan niye sabırsızlık yapıp beklemiyolarki tamam eyw bizde bekliyoruz ama yeter her Allahın günü one ui 7 ne zaman gelcek şeylerini görmekten sıkıldık
0 Likes