cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yazılarım bloklanması

(Topic created on: 09-15-2023 07:46 PM)
KızılşahiN
Active Level 5
Options
Samsung Members

Merak ettiğim öneri veya çözüm aradığim konuları Samsung Members neden sonraki yorumlar için kapatıyor? Kötü birşey yazmıyorumda. Benim önerimlerim en iyisi için en iyisininde iyi olmak için.

Ben kullanmış olduğum SAMSUNG ürünlerden memnunum neden iyi ve kötü tecrübelerimi yansıtmam engelleniyor. 
11 Comments
KızılşahiN
Active Level 5
Samsung Members
Bir önceki paylaşımım olan; neden Qualcomm tabletlere özel daha güçlü işlemlerciler üretmiyor? Sorunun neresi yanlış. Bakın ben cihazım kötü memnun değilim demedim ki, neden böyle bir çözüm getirimiyor sordum.
0 Likes
KızılşahiN
Active Level 5
Samsung Members
Bir Samsung tarafı müsterisi ve hayranı olarak en iyisinin olmasını istemek suçmu ?
Kötü olduğunu düşünsem zaten almam.
ZyraXone
Active Level 8
Samsung Members
Membersın trAsh (tıraş yanlis anlayin yetkilileri sagolsun 🤭
deyan_asenov
Active Level 7
Samsung Members
Cuma mesajı ararsanız belki bir şey olmaz :) Şaka şaka. Belki de gereksiz görülüyor bu tarz mesajlar. Cuma, bayram vs mesajları fotoğraflı paylaşım oldukları için mesela silinmiyor.
BurakTunç
Expert Level 4
Samsung Members
Blokanması derken silinmesi mi yoksa yorum yapamama mı? Yorum yapamamaysa her gönderi moderatörler tarafından elle yoruma kapatılır.
KızılşahiN
Active Level 5
Samsung Members
Evet modaratör yoruma kapattı.
Samsung Members
Eger hiç cevap gelmiyorsa,verilen çok cevap varsa,tartışma oluşmuşsa,mantıksız bir soruysa ya da moderatör o gün havasında değilse yapıyorlar.
KızılşahiN
Active Level 5
Samsung Members
Tartışma olmadı yorum olmadı zaten direk kapattılar. Bende doğru aksettiremedim galiba.
Samsung Members
Açıkcası moderatörlerin yapabildiği en iyi iş,paylaşımları yoruma kapatıp kendilerine çözim kabjl ettirip primlerini artırmak.Baska da bir iş yapabildiklerini sanmıyorum.