cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Whatsapp telefondaki fotoğrafları görmüyor

(Topic created on: 01-01-2025 02:55 PM)
94 Views
Guslua
Active Level 1
Options
Samsung Members

Merhaba, telefondaki fotoğraflar klasörler halinde. Ancak whatsapp bu klasörleri ve fotoğrafları görmüyor. İzinlerde sıkıntı görünmüyor. Kamera vs bazı fotoğraflar görünüyor ama diğerleri yok. Paylaşacağım zaman galeriden fotoğraf seçip buradan whatsapp ile ileteibiliyorum.

Sorun nedir, nasıl düzeltebilirim yardımıcı olabilirseniz sevinirim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba Guslua,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

5 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Samsung Members
Whatsapp üzerinden fotoğraf paylaşımı yaparken son fotograflar görülür oradan fotograflar seçerek tüm fotoğrafları açacağımız yer gelecektir
0 Likes
Guslua
Active Level 1
Samsung Members
İşim gereği telefonda binlerce fotoğraf var. O yüzden klasör olarak telefona kopyaladım. Ama klasörleri görmüyor. Tüm fotoğraflardan seçmek neredeyse imkansız. Teşekkürler
0 Likes
KediDostum
Expert Level 1
Samsung Members
Whatsapp'a basılı tutup çıkan i şekline basın. Orda izin verilenler fotoğraflara basıp tümüne izin veri seçiceksiniz. Belki sınırlı seçmişsinizdir.
0 Likes
Guslua
Active Level 1
Samsung Members
Tekrar kontrol ettim ama tüm izinler vermiş görünüyor. Bakalım bulamazsan silip tekrar yükleyeceğim
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba Guslua,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD