cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

🎊Tam 1000 Gönderiye Ulaştım 🎉

(Topic created on: 08-15-2024 11:25 AM)
761 Views
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
Samsung Members
8 ay içerisinde burada tam 1000 gönderiye ulaştım kimilerine göre gerekli faydalı ve bilgilendirici kimilerine göre ise boş gereksiz ve çöp olan bu konularımda gerek kendi hazırladığım gereksede kaynak gösterip alıntı yaparak açtığım konularda insanlara yardım etmeye ve onları bilgilendirmeye çalıştım. 

Bu noktada hem sevildim hemde eleştirildim.

Ancak yinede konularıma vakit ayırıp okuyan beğenen ve yorum yapan herkese çok teşekkür ederim 🙏🖤😊

image
1000.gönderi

50 Comments
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Samsung Members
kardesim 100 gonderi oldum 200 gonderi oldum derken en az 10 tane burdan bos gonderi geliyor. Her hafta su siraya geldim diye paylassan 8 ayda 32 gonderi ediyor. 100 begeni 200 begeni derken ordan da geliyo. yarisi bos yani
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Sana göre öyle elbette ki bu yorumu yapacağına emindim iyi bari en azından 500 tanesi faydalı demekki buda iyi hiç yoktan iyidir
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Bunun cetelesini sırf bana tutmanda ayrıca enteresan ki bu değerler tamamen rastgele belki bundan daha az belki daha fazla
sivhaba
Active Level 7
Samsung Members
Alper Alpaslan da değinmiş , sırf sen değilsin belki ama cidden burada haybeye muhabbet çevirip istatistik yükselten çetesiniz. 10kişi varsınızdır , biri bir konu açıp "kralsın,adamsın" mesajlarını çözüm işaretleyip sizlerin beğeninize oynuyor ve devamında hepnbirlikte boş beleş bir sözüm ona başarı sarhoşluğu yaşıyorsunuz . Faydalı paylaşımlarınız yok mu illaki var ama o da bozuk saat günde iki kere doğru gösterir kaidesinden ibaret . Moderatörler memberstan öyle bi haber ki meydan sizlere kalmış !!! Kusura bakmayın ama o kadar aşikâr ki bu döngü dışarıdan burayı 1ay takip eden biri tarafından anında çözülür halde. He büyük forumlarda boy gösteremeyen silik tipler buraya çökmüş demeden edemicem 🤗
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Aslında bu sorunlarin temelinde burada kullanıcı engelleme sisteminin olmaması yatıyor kimse kimseyi sevmek zorunda değil bu doğru begenmeyebilir eyvallah ama bugün en kotu forumda bile engelleme var bu özellik olduğunda zaten bu tarz eleştirilere gerek olmayacak çünkü o kişiyi zaten görmeyeceksin her türlü

Çete söylemi ağır bir itham maalesef ha öyle bir grupsunuz dersin o ayrı çözüm konusunda artık şahsen daha dikkat ediyorum burası ilk forumum benim Baska arkadaşlari bilemem elbette

Moderatör arkadaşlarin yetersiz kaldığı doğru
sivhaba
Active Level 7
Samsung Members
Bana yapıcı bir üslupla yazıp aşağıda "körlerle sağırlar birbirini ağırlar" çetesiyle çevirdiğin muhabbet 🤔😂 Sizi banlamayan modlara yazıklar olsun , alfatürk yazıp yazıp duruyorsun da o da düz bir members kullanıcısı , Zeus veya jesus falan yok yani bu platformda!
Tolgaa94
Expert Level 5
Samsung Members
Ben hakaret etmedim çete demedim senin gibi? Banlanirsak o zaman bu adeletli olsun herkes banlansin varmisin

Alfatürk ün en üst üye olduğunu bilmiyorsun sanırım ama neyse tartismayacagim seninle çünkü bana zararı var
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Samsung Members
konus gardasim sonra biz kotu oluyoruz. herkes farkinda neyin ne oldugunun
Samsung Members
Hay ağzın bal yesin kardeşim 👏👏 genel olarak öyle maalesef