cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Size Göre Members'in Güzel Ve Geliştirilmesi Gereken Yanları Neler?

(Topic created on: 12-08-2024 03:31 PM)
191 Views
moonlit_floor
Active Level 7
Options
Samsung Members

Merhaba forumun üyeleri. Sevdiğimiz, sorularımızın kolayca yanıtlarını bulduğu güzel Members'imiz. Ama elbette iyi yanları kadar geliştirilse daha güzel olur, dediğimiz yanları da var. Siz bununla ilgili ne düşünüyorsunuz? Mesela, kullanıcı engelleme, tek sefere mahsus rica ettiğimizde bile gönderilerin on saatten az bir sürede yorumlara kapanması ve düzenlenememesi gibi. Belki bunun üzerine bir güncelleme olabilir (daha önce olmadı ama).

21 Comments
moonlit_floor
Active Level 7
Samsung Members
Bir de Members'te hiç sahtekar biriyle karşılaştınız mı? Bu durumda ne yaptınız? Çünkü bir veya iki kere rastlamış olabilirim.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Samsung Members
Genelde sahtekarlar burada pek dayanamazlar. Diğer kullanıcılar mobing uygulayarak birşekilde gönderebiliyorlar
moonlit_floor
Active Level 7
Samsung Members
Şu şekilde, yok ben bilmem kaç model telefon kullanıyorum, internetten herhangi birinin resmini alıp profil resmi benim falan diyen 12 yaşın altındaki çocuk kullanıcılar olur ya. Siz bunlara rastladınız mı?
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Samsung Members
Burada onlardan dolu hocam. Ancak konuşma biçimleri kendilerini ele veriyor zaten. Bu gibi durumlar işe yaramaz rezil modlar keyfi isterse uzaklaştırabiliyor
moonlit_floor
Active Level 7
Samsung Members
Aileleri hiç kontrol etmiyor mu acaba? Ben şuan 19 yaşındayım, 17'ye kadar ailem girdiğim yerleri kontrol ediyordu benim. İnternete girişim resmen yasak gibi bir şey oluyordu. Hem de daha da küçük yaş. Şaşırtıcı cidden.
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Samsung Members
Teknolojiyle 12 yaşında tanıştım. Yaklaşık 6 yıl kadar sürekli kontrol edildim. Hatta 6 yıl sonunda bile 3 4 yıl boyunca ara sıra kontrol ediyorlardı. Ama bu nesilde yürümeye başlayana cebine telefon koyuyorlar. Cahil ebeveynlik
moonlit_floor
Active Level 7
Samsung Members
Aynı şeyi düşünüyorum.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Karşılaşmıştım Hemde Ne Sahtekar Bi Görseydiniz Onun Kadarı Yoktur O Kadar Diyorum 😡 😡
moonlit_floor
Active Level 7
Samsung Members
Kim? Belki de tanıyorumdur.
0 Likes