Original topic:

Sizce Hangisi Doğru?

(Topic created on: a month ago)
168 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Samsung Members
Samsung (Samsung'un hava durumu verilerini aldığı site)

Not: İkiside aynı ilçeyi gösteriyor 
image

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 
image

7 Comments
Samsung Members
Bence bakanlığın dedigi...
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Ayrıca bakanlık bana en yakın olan hava kalitesi ölçüm istasyonunu bulup oradan verileri gönderiyor o yüzden bende bakanlığın verilerinin daha doğru olduğunu düşünüyorum
wex
Active Level 7
Samsung Members
Hocam ben aralıklarla doğa yürüyüşü yaparım. Son 1 haftadır samsung hava durumu hava kirliliği uyarısı veriyor ama ben havanın kirlendiğini **bleep** etsem de biraz abartılı zannettim.

Ta ki şehre hakim olan düzenli olarak tırmandığım tepeye çıkınca **bleep** ettim. Her zaman Şehir tertemiz gözükürken simdi sanki büyük bir toz fırtınasının içindeymiş gibi gözüküyordu.

Yani lafın kısası bir olaya 3. Göz ile bakmadan olayı kavramak çok zor.
wex
Active Level 7
Samsung Members
Ne yazmışım be. Tüm gün iş yorgunluğu var burası kafa dağitmak için çok iyi.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Anladım fakat bakanlık doğrudan sana en yakın hava kalitesini ölçen istasyonu buluyor ve oradan sana verileri gönderiyor o yüzden bana bakanlığın verileri daha doğru geliyor
feryatben
Active Level 7
Samsung Members
Merhaba, zaten hava kalitesini ölçen bir kaç kaynak var. Purelogic Labs, Plume Labs ve IQAir AG var. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri her zaman güvenilirdir. Denizler için ise yine Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün geliştirdiği Piri Reis uygulamasını kullanabilirsiniz.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Teşekkür ederim