Original topic:

Siz de farkındasınız mı

(Topic created on: 08-16-2025 06:05 PM)
675 Views
Muhammed29
Active Level 3
Options
Samsung Members
Arkadaşlar farkındasınız mı bilmiyorum ama Samsung 2019'dan beri apple'a benzemeye başladı ya şimdi şöyle biraz eleştireceğim mesela ilk önce Apple şarj cihazlarını çıkardı kutudan en fazla dalga geçen Samsung oldu böyle yeri göğü inletti Samsung

image
Ama nedense Bu paylaşımdan sadece kısa bir zaman sonra biz 20'nin duyurulmasıyla şarj cihazında kaldırdı hadi tamam ona okey

Ikinci konuya geçelim Yapay Zeka konusuna gelelim Samsung ilk Yapay Zeka sistemi olarak bixby duyurdu hiçbir öyle bir övdük Samsung Google asistan'dan siri'den daha iyileri övdü yani ama yıllar geçmesine rağmen bixby'i bir Türkçe gelmedi aynı dillerde kalmaya devam ettim sadece Türkçe değil birçok dili gelmedi yani aynı dillerde kaldı sonunda Samsung baktığı bu işi başaramayacak bixb yi geri çekti

Devam edelim yine yapay zekadan Samsung dedi ki ben yapay zekada en iyilerden birisiyim dedim Şu anda Samsung Galaxy A55 5g kullanıyorum tablet olarak da S9 fe+ kullanıyorum hiç böyle sen s24 serisine Yapay Zeka getirip de aynı yıl çıkardın telefona ve a serisinden Daha üstü olan bir modele bunu ben demiyorum Samsung Kendisi diyor bunu raporlarında nasıl Yapay Galaxy al kullanmasın hadi telefonu geçtim tablette geçelim tablet Sen s23 serisine Galaxy al ekleyip de bu tablete eklemeyip de yapıyorsan bu senin başarısızlığındır Sen Apple özeniyorsundur

Gelelim şimdi Android 15'i sadece bilmiyorum bende mi ama ama şu anda Samsung Android 15 ile ne yaptıysa nasıl oynadıysa çok büyük sorunlar var Ve yine bu Samsung'un başarısızlığı neden Google'ın kendi telefonlarında Bu sıkıntılar Yok neden diğer markalarda Bu sorunlar yok da sadece Samsung'un telefonlarında oluyor bu yine Samsung'un başarısızlığıdır **bleep** ettiyseniz ne olur diye bir özellik eklendi Apple'ın kullandığı bir özellik gibi düşünebilirsiniz aynı şeyi zaten de burada yine bir apple'a özentilik yapılıyo

Şimdi sadede gelelim bu kadar örnek yeter Samsung 2018-2019'dan beridir nasıl yönetiliyor bilmiyorum kim tarafından yönetiliyor ama bu başa gelen CEO'su tam bir başarısız Apple ayranı Adam bildiğin Samsung'u aldı Apple yaptı mesela yine bir örnek vereyim sen Apple en son kameralara da deşiklik yaptı Samsung'da değişirdi Apple ekranda değişirdi Samsung ekranda değişirdi Samsung watch'lar bile Apple Watch oldu ya bildiğiniz bir Watch 4'ün Watch 6'nın watch 7'kasalarına bakın bir Watch ultra'nın kasasına bakın bir Watch Ultra 2'nin kasasına bakın Note 8 bile aynı oldu ya

Arkadaşlar ben içimi döktüm Aslında Bayağıdır bu aklımdaydı Şimdi aklıma gelmeyip de yazmadığım şey varsa siz de yazın kesinlikle bunun önüne geçilmesi lazım
19 Comments
ronaldo12833
Active Level 8
Samsung Members
üşenmeyip yazmışsın helal olsun valla samsung rezillik ama yani samsung yerine xiaomi redmi oppo daha iyi en azından bunlarda sorun çıkarmaz
Muhammed29
Active Level 3
Samsung Members
Ben Bayağıdır Samsung kullanan birisiyim Samsung'un kalitesini de diyorum ama bu anlattığım konular yüzünden Samsung kötü gibi görünüyor yani yönetim kötü ama marka değil
ronaldo12833
Active Level 8
Samsung Members
Markada kötü sistemde çok kısıtlama var
Muhammed29
Active Level 3
Samsung Members
Peki kardeşim Samsung s23 fe lerde neden var ?
Muhammed29
Active Level 3
Samsung Members
İyi de güzel kardeşim zaten bahsettiğimiz işlemci 1480 amiral gemisi ile yarışabilecek kıvamdaki Bir işlemci 1470 tane O da çok güçlü bir işlemci ya Samsung'un burada burada Apple özentiliği var yine bak Apple Hani Apple 13 Pro Max modellerine koyup da Pro ve daha aşağısına koymuyor ya o özentilik var istese koyar ben yazılımcıyım yani bir Galaxy al o kadar fazla yer kaplama kaplasın kaplasın 5 GB kaplasın bu telefonun GB'ı 8 256 128 tablet de aynı
Muhammed29
Active Level 3
Samsung Members
Bak güzel kardeşim Ne dedin Dedin ki s21'lerde de sundu dedim s21'ler ne zaman çıktı 2021'de Yani onu telefondaki işlemci tam 4 senelik işlemci 4 senelik işlemciye verip de biri senelik işlemciye vermiyorsa bu Samsung'un sorunu zaten Samsung'da şunu da söyleyeyim Bu s21'lerini verme konusuna gelince Samsung bunu zevkinden yapmadı Bunu ben Yapay Zeka konusunda dünyada ve ilk 3 3 5'teyim bunu bilin diye yaptı Ve şunu da söyleyeyim bir Yapay Zeka eklesen yani en fazla zaten 3 lira 5 lira telefon Onun fiyatı oynayacak tabletin fiyatı oyuncak kusura bakma Ama şahsen ben 3 liradan 5 liradan kaçmam örnek verelim Ben bu tablete 15'e aldım 19'da verebilirdim Birçok yerde 19 satılıyordu ben gittim Dedim alttan aldım ucuz olduğu için Media Markt'ta o zaman buna 19'a satacaktı diğerleri 25'i 26'ya satacaktı demek istediğim insan çaresi bırakamadığı zaman almaya mahkumdur Çünkü örnek vereyim şimdi bir Huawei mi Samsung mu huawei'de Google deste yok birçok uygulamayı Regal olarak çalıştıramıyorsun Onun için Samsung J10 desen o kadar kaliteli değil oppodi sana aynı Apple desen apple'a girsen ekosisteminden bir daha çıkmak istersen çıkamazsın Tek seçenek Samsung kalıyor kaliteli ve uygun fiyat istersen demek istediğim bu 5'i 15'e alan 19'dan 20'ye de alır Başka çaresi yokken başka imkan yokken
0 Likes
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Samsung Members
Son 2-3 yıldır her güncelleme sonrasında cihazda garip garip sorunlar çıkıyor. Hız olarak samsung iyi olsada stabilite ve akıcılık olarak hala çok geride maalesef uzun süre rahat giden yazılım istiyorsanız android yerine direkt ios almak lazım
0 Likes
Muhammed29
Active Level 3
Samsung Members
Sana şöyle söyleyeyim kardeşim şimdi tableti yan çevir kullandığım zaman inanır mısın bilmiyorum ama menü geri ve home tuşu basmıyor uygulama işaretleri basıyor ve Android 15 yüklendikten sonra oldu ve telefonla Tabletimin ortak bir özelliği var Android 15 yüklendikten sonra örnek veriyorum şarkı veya video izliyorken veya YouTube'dan bir şey izliyorken kendi kendine duruyor İlla yeniden başlatmam gerekiyor
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Samsung Members
Aynı problemler UI6 da yaşandı. Maalesefki iyi yazılım için hala günümüzde apple almak gerekiyor ui 7de stabillik sadecr s25 serisinde var. Buda ayrımcılığın ta kendisi😊