cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Simge sorunu

(Topic created on: 03-19-2025 05:29 PM)
223 Views
gul___
Active Level 6
Options
Samsung Members

Selamlar. Telefonumdaki uygulama simgelerini değiştirmek istiyorum ama her değiştirdiğimde kilit ekranındaki altta bulunan simgeler de değişiyor. Ama onların değişmesini istemiyorum. Eskisi gibi renksiz kalsın istiyorum. Bunun bi yolu var mıdır? 

image
Bu eski hali ve ben bu şeklide olmasını istiyorum.

image
Bu da simgeleri değiştirdiğim zamanki hali. Niye kilit ekranındaki simgeler de değişiyor anlamış değilim 

13 Comments
Daisy26
Active Level 4
Samsung Members
Onun bir yolu olduğunu sanmıyorum ya bende aynı senin dediğin şekilde olsun istiyodum ama otomatik simgeler değişince orası da değişiyor en sonunda simge değiştirmekten vazgeçtim olduğu gibi kullanıyorum 😂
gul___
Active Level 6
Samsung Members
İşte ben de defalarca vazgeçip defalarca simge değiştirdim 😂 kendime bi yenilik yapıyım diyorum o da düzgün çalışmıyor
Daisy26
Active Level 4
Samsung Members
😂 şu yukarıda arttıgın kırmızı simgeler hiç güzel durmamışta kilit ekranına uyacak pastel tonlarında veya karanlık moda uygun simgeler bulursan kötü durmaz bir de öyle dene
gul___
Active Level 6
Samsung Members
Aynen bi denerim. Ama bu sefer anasayfada kullandığım renk de değişiyor of neyse yine de belki yaparım 😊
Daisy26
Active Level 4
Samsung Members
Ahahaha değişecek tabi mecbur işte ona göre bir icon paketi bulman gerek valla ben bazı paketleri satın bile aldım sonra gözüme hoş görünmediler kendi orjinal simgelerine döndürdüm aslında pinterestte çok güzel iconlar var ama onda da tek tek uğraşıp ayarlamak gerekiyor
gul___
Active Level 6
Samsung Members
Böyle yaptım, bakalım artık bi süre böyle kullanayım 😊1742396096393.jpg
Daisy26
Active Level 4
Samsung Members
Bu güzelmiş bence de kalsın böyle sıkılana kadar kullanırsın 😅
gul___
Active Level 6
Samsung Members
Aynen öyle yaparım teşekkürler 😊