Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-05-2023 12:15 AM (Last edited 01-05-2023 12:54 AM ) in
Samsung Members
Members'a katıldığım günden beri karşılastıgımız birçok yardım paylaşımı yapan kişiler için arastırıyoruz,deniyoruz ve uyguluyoruz.Yardım isteyen kişiler için hiçbir karşılık beklemeden ugrasıyoruz ama birçoğu bir tesekkür,beğeni,çözüm kabul etmeyi çok görüyor.Şimdi bazıları diyecek"çözüm ve begeni peşine düşmüşsün,istemiyorsan yapma!"vb. ve hatta paylaşımı şikayet edenlerde olacak ama size yardım etmek ve sorunlarınızı çözmek için ugrasan kişilere ters davranan,ukalaca cevap veren,hesap soran,bir tesekkürü çok gören ve hem yardım etmeyip hemde yardım edenlerle dalga geçen veya laf sokmaya kallkanlardan dolayı artık kimseye yardımcı olasım gelmiyor!Bir yorum yapıyorsun"yeter aynı şeyleri kopyalama artık!"diye yorum yazıyorlar ama aynı sorunlar için aratarak bulmak yerine aynı sorunları tekrar tekrar paylaştığı için aynı yardım paylaşımını yapmak zorunda kalıyorum.Küçümseyen,dalga gecen,laf sokup gidenlerden kimseye yardım edesim gelmiyor!Lütfen düzgün bir iletişim ve mantık çerçevesinde yapalım paylaşımlarımızı.
3 Comments
Osmanlıtorunu
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-05-2023 12:19 AM (Last edited 01-05-2023 12:20 AM ) in
Samsung Members
Moderatörler bot olmasaydı tamam ama bir sorunu ancak yaşayan yardımcı olabilir yoksa Moderatörler nerden bilecek ancak desteğe yönlendirebilir maalesef yani burda insanlara çözüm için yardımcı olmaya çalışmak emek sayılır
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-05-2023 12:39 AM (Last edited 01-05-2023 12:47 AM ) in
Samsung Members
Moderatörler de gerçek kişiler ve onlarda kullanıcı gibi,sadece moderatör hesabı ile giriş yapıyorlar.Ayrıca çözdüğüm sorunların hiçbirini yasamama gerek yok,sorunların hepsini yasamadan çözdüm.Evet cihazım üst seviye değil ama üst modellerinde orta seviye ve giriş modellerinde sorunlarını hiçbir şekilde kendi cihazımda yaşamadan sadece araştırarak çözdüm.Emek harcıyorsam olumlu bir dönüş bekliyor olmam normal.
darkex
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-05-2023 03:13 AM in
Samsung Members
Aynısını yaşıyorum her gün her soruna cozum buluyorum yuzde 80 biliyorum en az gercekten tecrube ve bilgim var ama tepkiler ..