cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

📲||Samsung'un Kore Hazineleri: Keşfetmeye Hazır mısınız! [Bölüm 2]

(Topic created on: 07-14-2024 09:58 PM)
544 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Samsung Members
Herkese iyi akşamlar sevgili members kullanıcıları😊

Bugün sizlere Samsung'un Kore"ye özel özellikler sunduğu 2 adet uygulamayı inceleyeceğiz. Bu uygulamaları kullanmak/bu özelliklere sahil olmak için Samsung account bölgesini değiştirmeniz gerekmektedir. 🤩

Resmi Samsung Web sitesinin konuyla ilgili haberi. Mutlaka okuyun, Sert şartlar mevcut.👆👆👆

Haydi gelin başlayalım! 

• Samsung Pass
Samsung pass uygulamasını birçoğumuz severek kullanıyoruz. Haydi gelin bir de Kore için sunduğu ekstra özelliklere bakalım! 😊

image

Samsung'un koredeki iş ortakları ile daha güvendesiniz!(Not: bu iş ortakları sizde de aynı şekilde olabilir)

Bununla da kalmıyor! Birde koreye özel sertifikalandırma mevcut! 🤩

image

image

image

Maalesef Kore'de bir operatör kullanmadığım için bunu aktif edemedim. Ama harika bir özellik olduğunu düşünüyorum.😅🥲

• Galaxy to Share
Bu uygulama sayesinde Good lock modüllerindeki ayarlarınızı yedekleyebilir hatta bu ayarları başkalarıyla paylaşabilirsiniz. 😎😎

Bununla da bitmiyor! "Reels halinde good lock modülleri ile ilgili ipuçları almak da mümkün! 😎😎

Galaxy to share için daha önce bir gönderi yapmıştım hatta ekran kaydı vs. De var mutlaka ona da bir bakmanızı tavsiye ederim 👇

Daha önce yapmıştın ne gerek vardı derseniz şöyle; Bunu Quantum-A ile bir seri haline getirmek istedik 🤠

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Quantum-A
Active Level 9
Samsung Members
Elimize Sağlık. 😎🤝😎

View solution in context

Solution
_KR0N0S_
Active Level 9
Samsung Members
Samsung keşke kore ve çine özel uygulama yapmaya çalıştığı kadar Tr dil desteğini getirmeye çalışsa,gane launcher ın da çine özel versiyonu var.
Keşke yerli markalarımız olsada muhtaç kalmasak.

View solution in context

Solution
Samsung Members
eline sağlık🙏

View solution in context

Solution
Samsung Members
Ellerinize sağlık gençler 😀

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Hocam GoldLock tarafında normalde cihazlarda desteklemeyen modüller bulunuyor mu? Mesela Wonderland.

Elinize sağlık hocam 🙏🏻

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Samsung Members
Elinize sağlık 👌

View solution in context

9 Comments
Solution
Quantum-A
Active Level 9
Samsung Members
Elimize Sağlık. 😎🤝😎
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
😎🤝😎
Solution
_KR0N0S_
Active Level 9
Samsung Members
Samsung keşke kore ve çine özel uygulama yapmaya çalıştığı kadar Tr dil desteğini getirmeye çalışsa,gane launcher ın da çine özel versiyonu var.
Keşke yerli markalarımız olsada muhtaç kalmasak.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Cihaz Bakımının da Çine özel versiyonu var
Solution
Samsung Members
eline sağlık🙏
Solution
Samsung Members
Ellerinize sağlık gençler 😀
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Hocam GoldLock tarafında normalde cihazlarda desteklemeyen modüller bulunuyor mu? Mesela Wonderland.

Elinize sağlık hocam 🙏🏻
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Maalesef hocam, cihazda desteklemeyen modüller korede bile yok. Mesela bende normalde kamera asistanı yoktu hala da yok.
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Samsung Members
Elinize sağlık 👌