cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung'un En Sevdiğiniz Özelliği Nedir?

(Topic created on: 11-04-2024 06:13 PM)
22 Views
moonlit_floor
Active Level 6
Options
Samsung Members

Merhaba forumun değerli üyeleri. Düşündüm de, elbette çoğu kişinin sevdiği bir Samsung özelliği vardır. Sizinkiler (birden çoksa) nelerdir? Bu arada bu benim size ilk paylaştığım içerik. Beğenmediğiniz yerleri lütfen benimle paylaşın ve forumda kendimi geliştireyim. Cevaplarınızın hepsini yanıtlamaya çalışacağım.

Moonlit'in sizlere sözü, sorularınızı cevapsız bırakmam

ExynosS21fe
Expert Level 5
Samsung Members
🫡🤗
s24fe
Active Level 7
Samsung Members
Her bütçede ekosistem yapabilmek,Uzun yazılım desteği,elmacılar gibi ne yapsa tapan bir kitleye sahip olmaması,marka değeri,İster Galaxy A05 ister S24 Ultra her kullanıcı kitlesine cihazı olması,diğer markalarla ilişkileri

Bu sebepler son 3 cihazımın ve ekosistemimin Samsung olmasını sağladı.

Gelelim sevmediklerime
Son 2 yıldır tasarım dili.S24FE aldık kılıf taktık A24'e dönüştü.

Türkçe dil desteklerinin geç gelmesi.Halen bixby'ye İngilizce sesleniyorum.

Çok fazla model çıkarması.A05 var da A05S ne ya.A15 ne işe yarayacak o zaman? Yap A15 A25 A35 A55 bitti.F serisi ne ya M serisi ne ya?Pili zaten büyük A serisinin.

Hızlı şarj'ı eleştirmeyeceğim,kullandığım Samsung'ların pili çok iyi umurumda değil 10 dk da fullenmesi.Zaten uyurken takıyorum.

UNUTMADAN ONE UI ONE UI ONE UI ASKTIR❤
moonlit_floor
Active Level 6
Samsung Members
Elbette ki öyle, ekosistem.
Samsung Members
Diğer çinli markalara göre daha dayanıklı olmaıs
moonlit_floor
Active Level 6
Samsung Members
Bence de en dayanıklı telefonlardan biri Samsung modelleri. Su, soğuk, sıcak gibi etkenlere göre diğerlerinden daha dayanıklı ve güvenli.
anusername
Expert Level 5
Samsung Members
Goodlock
Samsung Members
Güç tuşuna kamera açma ve telefonu sessize alma özelliği ekledim. Benim için devrim niteliğinde bi özellik, diğeri ekrana çift tıklayıp kilitlenmesi ve açılması. Güç tasarruf moduyla 5 gün kullanmıştım tek şarjda deneysel olarak. Rutinleri denedim ama sonra kapattım, yine de derya bir özellik. Eskiden aod ile müzik değiştirebiliyorduk o kalktı, üzdü. Kalem ile google translate ile çeviri yapıyordu, şimdi kendi çevirisi geldi ama güzel çevirmiyor.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Yazılımı
Kadirx
Active Level 6
Samsung Members
Good Lock tabiki de
0 Likes
Samsung Members
Modlar ve rutinler ile Goodlock
0 Likes