Original topic:

Samsung rezilliği biter mi? Aslaaaa

(Topic created on: 09-22-2025 10:55 PM)
189 Views
peteyellow
Active Level 2
Options
Samsung Members

Normalde forumlara gönderi atan birisi değilim ama şu galaxy storeda satın alma hatası yüzünden bir kaç gönderi paylaştım ve yaklaşık 2 aydır galaxy storeda bu hata ile uğraşıyorum normalde böyle uzun uğraşmazdım ama sinirlenip birazda inat ettiğim için uğraştım ben hayatımda bu samsung uzman ekip kadar tecrübesiz bilgisiz vurdum duymaz amatör bi ekip daha önce hiç bir yerde görmedim normalde samsung yurtdışında iyidir ama türkiyede bu sistemle sadece şikayet alırlar yani uzman ekibe al şu telefonu sıfırla desen vallahi sıfırlayamaz ben onu anladım ve artık bu sorunla uğraşmayı bıraktım ve bu sorunu yaşayan kişiler sizde ugraşmayın emin olun gönderdiğiniz raporları okumuyorlar bile 3 gün önce bide samsungdan çamaşır makinesi ve televizyon aldım sinirden onları bile iptal ettim paramı çöpe atarım yinede samsunga vernem artık

3 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 5
Samsung Members
Bu konuyu da modlar silecektir üstüne 😂
mfs_alpha_2
Active Level 6
Samsung Members
Her şeyi siliyor diktatör bozuntuları. Benim expert 1 hesabımı banladılar hocam...
Mr-Doctor
Expert Level 5
Samsung Members
Ben çok kulaklarını çınlattım destek ekibine de şikayet ettim. Kimi kime şikayet ediyorsun gibi muamele yedik