cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung neden kendi işletim sistemini yapmıyor?

(Topic created on: 09-08-2024 02:06 PM)
381 Views
sibrahimGALAXY
Active Level 2
Options
Samsung Members

.

Samsung Members
Hangi cihazı kullanıyorsun ? 🍎ın yazılımı hiç güvenli değil
0 Likes
Samsung Members
Şuan ilk telefonum samsung hayranı olduğum için ama maddi durumumda olmadığı için m14 aldım yani ilerde apple cihazı kullanmayı düşünüyorum ki neden güvenli degil diyosun bence androidden güvenlidir ki ios kapalı kaynak
0 Likes
Samsung Members
Evet ios kapalı kaynak ki oyüzden güvenli değil
0 Likes
Samsung Members
Nasil yanı
0 Likes
Samsung Members
Android artık her güvenlik açığını kappatı kapatmaya da devam ediyor eğer birisi 🍎 da açık bulursa ne olur sence bu arada 🍎alıp m14 ile kıyaslamazsın umarım
0 Likes
Samsung Members
Tabiki insanların %70 samsung kötü diyor ama kulandilaklari seri m ve a serisi yani zaten samsung s serisi ile apple ile yarışıyor ki ayrıca yani virüs bulaşma ihtimali yüksek apk ios güvenlik konusunda androidden çok iyi yoksa dünyadaki insanların çoğu apple kullanmazdi devlet başkanları bile apple kulaniyor
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Yapsa bile ne kadar başarılı olur tartışılır
Samsung Members
Ben güvenliği önemsiyorum da oyuzden dedim yani samsung gibi bi firma güvenliğe daha fazla önem vermeli
0 Likes
halilemre
Active Level 4
Samsung Members
Geçmişte güney ülkelerde denemeler yaptı ama onları çok yaymadan sonlandırdı. Bende isterim daha optimize bir işletim sistemi olsun ama yanaşmıyorlar. Google play ile uğraşmak istemiyor olabilirler çünkü bence Huaweileri almama sebebi Google playdir . Apk kurmak yine de günlük kullanıcı için uğraşılacak iş değil
0 Likes
Samsung Members
Huwai ye ne oldu anlatirmisn bana
0 Likes