cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung members kullanıcıları

(Topic created on: 07-16-2020 06:26 PM)
Anonymous
Not applicable
Options
Samsung Members

Buraya 3 ay olmadı geleli.ve burada sürekli samsung cihazlar normalin üzerinde şikayet ediliyor.bir çok mobil forumda hiç buradaki gibi rekabet kavga ve cihaz sorunları yaşanmıyor.herkes türkiye cihazı kullanıyor?ilk kez burada görüyorum her dakika konu açılıp bir cihaz şikayet ediliyor?

Diğer türkiye mobil forumlarda niye bu şikayetler yok.hem onlar gelişmiş geliştirici düzeyinde gençler.cihazi buradaki çoğu kişiden iyi bilirler.
Özellikle burada sürüm güncelleme hastalığı var?
Sürümü beğenmeyenler önceki sürüme dönebilir

Biz diyoruz ki en iyi sistem en güzel kodlar samsung cihazdadır.android en iyi geliştirildiği en çok test edilen cihazın başında yine samsung gelir

Xda devolepers
Cyanogen mod
Lineageos
Yazılım geliştirici forumlar en çok samsung cihaz üzerinde çalışıyor 
2012 den bu yana samsung kullanıyorum
Root izin verdiği sürecede sonsuza kadar samsung diyorum.
5 Comments
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
samsun tek sikinti guncelleme ve bazinkunular ilgisiz onlar olmasa seviyorum samsug u bende pubg oyunculari sıkıyor tel kasiyor donuyor oyunda hata var tel sucliyorlar apple gibi telerde ayni sorun var
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
güncelleme kolay iş değil aylarca bile sürebiliyor testlerden geçiyor cihazlar.cok ciddi kritik hata olursa hızlı bir şekilde yama güncellemesi yapılıyor.google piksel cihazlarda öyle android kendi cihazlarınada aynı işlemi uyguluyor
son 4 ay coronadan dolayı herşey aksadı.
herşey düzelirse samsung her ülkeden gelen cihaz sorunlarına el atacaktır
pugb benzeri oyunların geliştiricisi hergün yeni çıkan cihazlara göre optimasyon sağlamaya çalışıyor.cihazlarin gpu işlemci donanımına göre?ama şu varki geliştiricinin elinde her model marka cihaz olmadığı gibi her cihazı test edebilme şansı yok.bu yüzden sorunlar oluyor.
0 Likes
androidci
Expert Level 2
Samsung Members
Cyanogen artık Custom ROM çıkarmıyor diye biliyorum
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
varlığı sürsede lineageos geçiş yaptılar tamamı.eskilerden kalma üyeler güvenlik yazılımları ile ilgilenmeye devam ediyor.cyanogen kurucusu avrupada cihaz çıkardı terk etti herkes dağıldı
0 Likes
XxDarkninjaxX
Expert Level 2
Samsung Members
Valla ya 1 sigara 2 Samsung'u bırak deniliyor.