SaDoGoTR
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-06-2023 10:09 PM (Last edited 11-06-2023 10:10 PM ) in
Samsung Members
Öncelikle Merhabalara membersda watch 5 pro akılı saatime tanılama yaparken ekg sensörünü tanılayamıyor hatta veriyor çok tuhaf bir şekilde ama ekg normal olarak saatim çekiyor yani sensör normalde çalışıyor ama tanılamada çalışmıyor bu durumdan tek şikayetçi olan bende değilim 2 kişi daha paylaşımda bulunmuş büyük ihtimalle yazılımsal bir hatta ve samsung bunu düzeltmeli bence eğer sensörden kaynaklıysa normal şekilde sensörüm çalışmazdı diye düşünüyorum sadece members uygulaması üzerinden tanılama yaparken hatta veriyor ve cihazımın diğer tüm şeyleri düzgün bir tek ekg sensör testinde hatta veriyor lütfen yazılımsal bir sorun ise bunu bir güncelleme ile düzeltiniz
Solved! Go to Solution.
2 Comments
Frk12
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-06-2023 10:44 PM in
Samsung Members
Bende de 2 sensör öyle ama ölçüm yapıyor problem değil çalışıyor sonuçta
Solution
veliağdede
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-07-2023 01:55 AM in
Samsung MembersWrable uygulamasını güncel değilse güncellemek gerekiyor.
saatin güncel mi onu kontrol edebilirsiniz ve saattin içinde bilgilerin varsa yedekle ve sıfırla deneyebilirsiniz.
Frk12 dediği gibi belki sorun olmaya bilir ama için rahat etmesi için istersen servise gidebilirsin.
buradan da yakın servisleri kontrol edebilirsin.
Bir ürün onarımıyla ilgili olarak ya da sadece yardım ve tavsiye ihtiyacınız için. Türkiye genelinde size yardımcı olabilecek yetkili destek merkezleri bulunmaktadır.