doktoriza
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-11-2024 06:05 PM (Last edited 02-11-2024 07:51 PM ) in
Samsung Members
Merhabalar. Yaklaşık 20 yıldır samsung marka telefon kullanıcısıyım D900 ile bu serüvene başladım 6 aydırda
Samsung S23 ultra kullanıcısıyım
Son 2 aydir telefonum arac blutoothuna baglaninca arac ile gorusme yapamiyorum ne benim sesim karşı tarafa gidiyor nede karşı tarafın sesi bana geliyor. Ayrica huwaei gt2pro saat kullaniyorum saat ike eslesme olunca bu seferde telefonu acinca gorusme yapamiyorum blutooth baglantisini kesince ancak gorusme yapabiliyorum. Bunlar son guncellestirmelerden sonra oldu. Blutooth ayarlarini sifirlayip tekrar cihaz eslestirmelerini yapmama ragmen sorun devam ediyor. Benzer sorun ile karşılaşan varmı?
3 Comments
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si07
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2024 06:10 PM in
Samsung Members
Merhabalar 4447711'i arayıp karşılaştığınız durumları anlatın onlar rapor ediyorlar ana merkeze yolluyorlar ana merkezde bu duruma göre güncelleme yayinliyor
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si07
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2024 06:42 PM in
Samsung Members
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :) ✅️
leaderwind07
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2024 09:11 PM in
Samsung Members
Aynı sorun bende de var,son güncelemeden sonra araca bağlandığında gelen arama cevaplanıyor,ama araçta telefon ikonuna tıkladığımda telefonu görmüyor,akıllı saat bileğimde takılıysa çağrı geldiğinde arabadan değil,saatten görüşmeyi veriyor